Majdnem megduplázta árfolyamát a LUNA a Binance-airdrop előtt

-

Összességében azonban az árfolyam 56%-ot zuhant a hétvégi 18,87 dolláros nyitóárral történő indulás óta.
A Terra (LUNA) ára rövid időre mintegy 90%-kal megugrott az éjszaka folyamán, 11,33 dolláros napközbeni csúcsra a Binance airdrop előtt, de azóta visszaesett 8,26 dollár körüli szintre a cikk írásakor.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi árfolyamokon, a CoinGecko adatai szerint, a 8,26 dollárra való emelkedés 35%-os nyereséget jelent az elmúlt 24 órában.
Összességében azonban az árfolyam 56%-ot zuhant a hétvégi 18,87 dolláros nyitóárfolyamú indulás óta.
A közösség tagjai képernyőfotókat tettek közzé arról, hogy az árfolyam akár 12 dollárra is felemelkedett a MEXC Global tőzsdén, bull_bnb Twitter-felhasználó pedig kiemelt néhány hullámzó pillanatot, miközben megjegyezte, hogy az árfolyam 30 perc alatt körülbelül 2 dollárral ugrott meg.


A Binance egyike a Terra ökoszisztéma újraindítását segítő számos tőzsdének, és keddtől, 6:00 órától (UTC) többéves airdrop kampányt indít a jogosult felhasználók számára, valamint megnyitja a tokent kereskedésre.
Miközben a projekt célja, hogy Do Kwon újjáélesztési terve keretében újra megalapozza magát, a bámészkodók rövid távon azt jósolják, hogy az árfolyam tovább fog zuhanni, amint a Binance drop életbe lép.
Számos befektető a Twitteren fejezte ki a dühét a Terra eddigi más, erőtlen airdropjai miatt, cryptocevo Twitter-felhasználó hétfőn így tweetelt:

„Elvesztettem 50k-t a $LUNA-n és kaptam egy 112 dolláros airdropot. Előnyben részesíteném a teljes szőnyeget (minden coinomat, a szerk.). Ez a kis airdrop olyan, mint egy kis extra só a sebre.”

Korábban a mai napon az ellenőrzött terra_money Twitter-fiók elismerte, hogy eddig problémák voltak az airdroppal, és fogadkozott, hogy hamarosan megoldást találnak.

„Tisztában vagyunk vele, hogy egyesek a vártnál kevesebb $LUNA-t kaptak az airdropból, de aktívan dolgozunk a megoldáson. További információt akkor adunk, amikor már minden adatot összegyűjtöttünk, úgyhogy tartsatok velünk” – állt a tweetben.

Olvastad már? Zöldbe fordult a kriptopiac, a bitcoin is 30.000 dollár fölött

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!