Reddit-felhasználók osztották meg gondolataikat a legutóbbi csökkenésről

-

Általános konszenzusnak tűnik, még a Reddit-felhasználók körében is, hogy a bitcoin legutóbbi, 13. születésnapja előtt és után is csak lefelé ment a lejtőn.
Sok kriptorajongó fordult pénteken a közösségi médiához, hogy hangot adjon a kriptopiac állapotával kapcsolatos csalódottságának.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy imyourkingg nevű Reddit-felhasználó állítólag nettó vagyonának 30%-át fektette Bitcoinba (BTC) néhány hónappal ezelőtt, mondván:

„Nincs szükségem erre a pénzre a következő 5-10 évben, de be kell vallanom, hogy néha annyira félek a Bitcoin jövőjétől; úgy értem, hogy összeomlik, vagy soha nem éri el a 100k dollárt, 200k dollárt, ahogy az előrejelzések 2025+-ra mondják, vagy legalább 55k dollárt újra lol, és elveszítem ezt a pénzt, különösen, amikor az összes barátom, anyám és családom őrültnek nevez, amiért befektetek rá.”

A kriptó decentralizált jellegéből adódóan a bika/medve ciklusok szélsőségesek lehetnek, és a beavatatlanok számára nehéz megszokni őket.
Egy másik Reddit-felhasználó a „60k dollár és pánikba estem” című bejegyzéssel lépett a pódiumra:

„Oké, szóval nagyon új voltam a kriptóban és a hálaadás napi vacsora áldozata, de segítségre van szükségem, hogy eladjam vagy tartsam. Srácok, én HODL [Hold on for Dear Life] vagyok, de nem engedhetem meg magamnak, hogy sokkal többet vásároljak.”

A bitcoin árfolyama kiábrándítóan indult 2022-ben: a digitális valuta az elmúlt 24 órában 11,4%-ot esett, és 44,7%-ot a 2021. novemberi, 68.000 dollár körüli történelmi csúcsához képest.

A korai BTC-befektetők már relatív vagyonokon ülhetnek, így jobban átvészelhetik ezeket a visszaeséseket. Ugyanez azonban nem mondható el azokról a befektetőkről, akik csak nemrég léptek be a játékba.
A Huobi Group jelentése szerint az Egyesült Államokban a jelenlegi kriptótulajdonosok 70%-a 2021-ben kezdett kriptóba fektetni.

Olvastad már? A 3 legvadabb elmélet, ami az 500 milliárdos csökkenést magyarázza

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!