A Crypto.com token piaci kapitalizációja 7 milliárd dolláros növekedést tapasztalt a héten

-

Miután 700 millió dollárt költött a Staples Center névhasználati jogaira, a Crypto.com tőzsdei token ára megduplázta értékét.
November 17-én a Crypto.com kriptopénzváltó és az Anschutz Entertainment Group (AEG) azzal sokkolta a világot, hogy egy hatalmas, 700 millió dolláros, 20 évre szóló megállapodást kötöttek a Los Angeles-i Staples Center névhasználati jogairól.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


És most, egy héttel a bejelentés után a Crypto.com CRO token ára a CoinMarketCap szerint a november 17-i 0,43 dollárról november 25-re 0,76 dollárra duplázódott.
Meltem Demirors, a CoinShares International Ltd. stratégiai igazgatója a Twitteren jegyezte meg:

„Az ebből eredő PR megduplázta a token árát, és 9 milliárd dolláros felfutást eredményezett a piaci tőkeértékben.”

Mi a Crypto.com és miért olyan fontos a CRO natív token?

A Crypto.com egy 2016-ban alapított, szingapúri székhelyű kriptopénztőzsde, ahol kriptopénzeket lehet vásárolni, eladni, kölcsönözni, kölcsönadni, költeni, és nemrég hozzáadták saját NFT piacterüket, ahol NFT-ket lehet vásárolni és eladni. Legfontosabb funkciójuk az a Visa kártya, amellyel a felhasználók bárhol elkölthetik pénzüket.
A CRO a tőzsde natív tokenje, és a platformon belül a tulajdonosok a kriptovaluták vásárlásakor és eladásakor csökkentett díjakat élveznek, több kamatot kapnak, alacsonyabb kamatokat fizetnek kölcsönvételkor, és magasabb cashbacket kapnak a Visa kártyájukon a Crypto.com weboldala szerint.
A Crypto.com a 10. legnagyobb kriptopénztőzsde a napi forgalom alapján (1,8 milliárd dollár), a CRO pedig a 13. legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján (21,3 milliárd dollár) a CoinMarketCap szerint.

Vajon a kripto mainstream elfogadását a sportipar fogja elérni?

Nem a Crypto.com az egyetlen nagy kriptotőzsde, amely a sportba is beköltözik – az FTX is több partnerségeket kötött idén.
Júniusban a tőzsde lett a Major League Baseball hivatalos kriptoszponzora, és megvásárolták a miami American Airlines Arena névhasználati jogait is, átnevezve a helyszínt FTX Arénára.
A múlt hónapban pedig a Binance Exchange az olasz SS Lazio labdarúgóklubbal lépett partnerségre – írja a Forbes.
A Crypto.com korábban a Forma 1-gyel, az UFC-vel, a francia Paris Saint Germainnel (PSG) és az NBA kosárlabdacsapattal, a Philadelphia 76ersszel is kötött már partnerséget.

A kriptovaluták a mainstream szakaszba kerültek, és a legnagyobb kriptovaluta-tőzsdék sportipari partnerségekbe fektetnek be, hogy növeljék a globális sportrajongók milliárdjai számára való megjelenésüket.
A CRO token árfolyamának ugrásszerű növekedésével úgy tűnik, hogy a befektetők értékelik a mainstream partnerségek felé való törekvést.

Olvastad már? Az Ethereum több mint egymillió ETH-t égetett el az elmúlt 3 hónapban

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!