Egy 35 éves kriptomilliomos, akit a SHIB vitt nyugdíjba

-

Az befektetése lehetővé tette számára, hogy otthagyja az évi 68.000 dolláros fizetéssel járó állását, hogy otthon maradhasson, vigyázzon a fiára, és részt vehessen a mémcoinhoz kapcsolódó projektekről szóló online vitákban.
Egy Shiba Inu-tokentulajdonos, aki februárban több ezer dollárt fektetett a meme-coinba, részben nyugdíjba vonult, hogy otthonülő apuka lehessen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Fortune csütörtöki jelentése szerint egy 35 éves, csak Rob néven azonosított szupermarketraktár-vezető 8000 dollárt fektetett be a Shiba Inu (SHIB) tokenbe, amikor az árfolyam nagyjából 0,0000001 dollár volt – ezzel 800 milliárd tokenhez jutott hozzá.
Májusban, amikor a token ára jelentősen megugrott, és elérte az akkori rekordot, több mint 0,00035 dollárt, Rob kiváltotta a vagyonának egy részét, és 500.000 dollárt helyezett el a bankszámláján.
A SHIB tulajdonosának még mindig több mint 1 millió dollár értékű kriptovalutája van a token októberi árfolyam-emelkedését követően.

A pénz lehetővé tette számára, hogy felmondjon az évi 68.000 dolláros fizetéssel járó állásából, otthon maradjon, hogy vigyázzon a fiára, és részt vegyen a SHIB-hez kapcsolódó projektekről szóló online vitákban. Azt tervezi, hogy a fennmaradó tokenjeit HODL-elni fogja.

„Annyira erősen hiszünk abban, hogy a Shibával még többet lehet elérni” – mondta Rob. „Soha nem fogom kivenni a teljes portfóliónkat.”

Az egykori raktárvezető a kriptofelhasználók új generációjának része, akik milliomos, sőt milliárdos státuszt érnek el, hasonlóan ahhoz, ahogyan sok Bitcoin (BTC) HODL-oló tette a 2017-es bikafutást követően.
A SHIB árfolyama a cikk megjelenésekor 0,000058 dollár, és 2020 októbere óta több mint 5.799.999.900%-ot emelkedett.
Néhány tokentulajdonos, aki Robhoz hasonlóan vásárolt, amikor a projektet tavaly augusztusban elkezdték a tőzsdéken jegyezni, ma már milliárdosok és új bálnák a kriptotérben.
Ha azonban a tulajdonosok a jövőben ekkora mennyiségű tokent likvidálnának, az potenciálisan a SHIB árfolyamának zuhanását okozhatja, ahogyan az májusban történt.

A SHIB token jelenleg a tizenegyedik legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján a CoinMarketCap szerint, a Dogecoin a kilencedik helyen áll.
A SHIB piaci kapitalizációja a cikk írásakor nagyjából 32,6 milliárd dollár, több mint 549 billió token van forgalomban.

Olvastad már? Normális a mostani konszolidáció – ha marad a támasz, jöhet a 80.000 dollár

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Get Top News

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!