Nem csak Tom Brady tud bitcoincokat osztogatni

-

Vigyázz, Tom Brady! Aaron Rodgers is tud Bitcoinokat osztogatni.
Aaron Rodgers, a Green Bay Packers irányítója és háromszoros NFL MVP, bejelentette, hogy ő a legújabb profi sportoló, aki a fizetése egy részét bitcoinban kéri.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az üzlet a Cash App pénzátutalási szolgáltatással való partnerség része, amely egy 1 millió dolláros Bitcoin-osztogatással indul útjára a Twitteren és az Instagramon.
Rodgers, aki fekete öltönyt és piros arcjelzéseket viselt, miközben whiskey és öregedésgátló szérum keverékét kortyolgatta, a következőket mondta közösségimédia-követőinek:

„Izgatott vagyok a kriptopénzek jövőjét illetően, és nagy híve vagyok a Bitcoinnak. Olyannyira, hogy úgy döntöttem, hogy a fizetésem nagy részét Bitcoinban veszem fel, a Cash App segítségével”.


A promóciót így magyarázta:

„A kriptopénz sokak számára új fogalom, és megfélemlítő lehet megérteni”.

Néhány coin megszerzése, javasolta, segít az embereknek „megérteni” a technológiát. A ma kezdődött kampány a tervek szerint november 8-ig tart. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek akár 100 dollárnyi BTC-re, az emberek a #PaidInBitcoin hashtag és a Cash App címük, az úgynevezett $Cashtag használatával kommentelhetnek.
Ez hasonló a Cash App által a Megan Thee Stallion rapperrel folytatott promóciókhoz, aki tavaly decemberben segített az alkalmazásnak 1 millió dollárnyi bitcoint szétosztani, majd idén részvény- és készpénzajándékozással folytatta, utóbbit a „WAP” énekesnőjével, Cardi B-vel.

És Rodgers messze nem az egyetlen profi sportoló, aki beszállt a kriptózásba – még csak nem is ő a leghíresebb közülük.
A Tampa Bay Buc Tom Brady például az FTX.com kriptotőzsde szóvivőjeként szolgál.
Múlt héten nyilvánosan elcserélt egy bitcoint azzal a rajongóval, aki végül megkapta azt a labdát, amit Brady dobott karrierje 600. touchdown-passzáért.
A Cash App nem egy tőzsde. Inkább a Square válasza a Venmóra. És mivel a Square-t a Bitcoin-párti Jack Dorsey vezeti (aki a Twittert is irányítja), a BTC-fizetések terén is előrébb járt.
A mobilalkalmazás 2018 elején tette lehetővé a bitcoin vásárlását és eladását – valamint küldését és fogadását –, alig néhány héttel azelőtt, hogy a Robinhood először engedélyezte a Bitcoin- és Ethereum-kereskedelmet.

2019 második negyedévében a Square 125 millió dolláros bevételt jelentett. Két évvel később a Bitcoinból származó második negyedéves bevétele 2,72 milliárd dollárra duzzadt.
És a Square többet tesz annál, hogy másoknak lehetővé teszi a BTC vásárlását – maga is vásárol bitcoint; az elmúlt 13 hónapban több mint 8000 BTC-t vásárolt (jelenleg közel félmilliárd dollár értékben).
Az elgondolás az, hogy Rodgers segítségével még több felhasználót tudnak az alkalmazás felé terelni.
A közzététel időpontjában a QB posztjához több mint 34.000 komment és 6000 retweet érkezett a Twitteren.

Olvastad már? Rekordmagasan zártuk az „Uptobert” – 5 dolog, amire érdemes figyelni a bitcoinnal kapcsolatban

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: David Cross

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!