Nem lehet eladni a Squid Game tokent 45,000%-os nyereség után

-

A kriptoközösség átveréssel gyanúsítja a Netflix Squid Game című műsora által inspirált tokent.
Egy új token, a Squid Game (SQUID), amelyet a névadó Netflix film ihletett, 45,000%-os növekedést könyvelhetett el néhány nap alatt a hét eleji indulást követően, de több befektető állítólag képtelen eladni a tokent.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Több jelentést kaptunk arról, hogy a felhasználók nem tudják eladni ezt a tokent a PancakeSwapban. Kérjük, legyen óvatos a kereskedés során” jegyezte meg a CoinMarketCap a SQUID tokenre vonatkozó figyelmeztetésben a weboldalán.
A CMC szerint a PancakeSwap az egyetlen piac, ahol a cikk írásakor elérhető a SQUID kereskedése. A tokent 5,71 dolláron kereskedik, és a legjobban erősödők között van, napi 7 millió dolláros kereskedési volumennel.
A SQUID növekedése és a token eladhatatlanságáról szóló beszámolók közepette a kriptoközösség egyes tagjai azt állították, hogy az új érme valószínűleg egy átverési rendszer.
Crypto Tyrion Twitter-felhasználó jelezte, hogy a Squid Game token alapítói, akiket a weboldalán említenek, nem szerepelnek a legfontosabb szakmai hálózaton, a LinkedIn-en.
Azt is hangsúlyozta, hogy a Squid Game a Twitteren blokkolja a kommenteket, miközben nem rendelkezik Telegram és Discord csatornákkal. „100%-os átverés” – mondta Crypto Tyrion.


Néhány megfigyelő rámutatott a token nyilvánvaló problémáira is, beleértve a rossz nyelvtant, a helyesírási hibákat és olyan állításokat, amelyeket „lehetetlen ellenőrizni”. A Scamadviser.com népszerű átverés-ellenőrző forrás szerint a Squid Game weboldala gyanús, a 100-ból alig 45-ös bizalmi pontszámmal.
A Squid Game token ötletét a Netflix azonos című műsora ihlette, ahol a játékosok életüket kockáztatva játszanak halálos játékokat a nagy nyeremény reményében. A token állítólag lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hat online játékban vegyenek részt.

Pénteken a CMC kiadott egy bejegyzést, amelyben megjegyezte, a projekt által hirdetett Squid Game a legtöbb résztvevő számára megfizethetetlen lehet a magas SQUID követelmények miatt.
A hatodik és egyben utolsó játékhoz a játékosoknak 15 000 SQUID-et kellene birtokolniuk, ami a cikk írásakor több mint 80 000 dollár.
A CMC fő riválisa, a CoinGecko inkább távol tartja magát a SQUID-től.

„Ez a token nem felelt meg a listázási kritériumainknak, ezért nem kerül a CoinGecko listájára. Valószínűleg átverésről van szó.” – mondta a CoinGecko társalapítója, Bobby Ong.

Azt is hangsúlyozta, hogy a CoinGecko nem a Squid Game partnere, ahogy azt a weboldalán említi:

„Ez egészen biztosan nem igaz, és mi nem vagyunk a Squid Game partnerei, és nem is állunk kapcsolatban vele”.

Olyan kiadványok, mint a CNBC, arról számoltak be, hogy a Squid Game fehér könyvében „dömpingellenes technológiát” említenek, amely megakadályozza, hogy az emberek eladják érméiket.

„A SQUID likviditása három évre lesz zárolva a DxSale-on, ami megakadályozza a SQUID likviditási pooljának láthatatlan és azonnali változását. A feloldás dátuma 2024. október 20.” – olvasható a fehér könyvben.

A Cointelegraph további kérdésekkel kereste meg a Squid Game weboldalán felsorolt elérhetőségeken keresztül, de nem kapott azonnal választ.

Olvastad már? Nem fognak rögtön eladni a befektetők egy áremelkedés után

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Ginger Chevalier ♥ Absolut

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!