Az étterem hirtelen megugró forgalomról számolt be, miután fizetési módként bevezették a SHIB-et.

A Le Bistrot d’Eleonore et Maxence, egy étterem a franciaországi Párizsban csatlakozik a Shiba Inu (SHIBIB) fizetési módként történő bevezetését vállaló mainstream vállalkozások egyre növekvő listájához.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az információ egy helyi lakos és kriptobefektető, Natheno Davy által megosztott videóból látott napvilágot, amelyen látható, hogy az étterem főbejáratán két új „Shiba Inut elfogadunk” matrica látható közvetlenül a többi hagyományos fizetési lehetőség felett.

A Cointelegraph-nak nyilatkozva Davy elmondta, hogy a videó felvétele előtt felkereste az étterem egyik alkalmazottját, hogy megerősítse a SHIB fizetési módként való felvételét:

„Pontosan abban a pillanatban egy négyfős férficsoport Shiba Inuval fizette ki az ebédszámlát. Varázslatos volt!”

Davy később barátaival újra meglátogatta az éttermet, és egy 250 eurós (kb. 290 dollár) svédasztalos rendelését is SHIB-bel fizette.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Ahogy a videó vírusként terjedt a közösségimédia-platformokon, az étterem megerősítette a hirtelen megugró forgalmat, megköszönve Davy munkáját.

„Az étterem mostanra a legjobb lett a környéken. A helyiek arra számítanak, hogy az éttermek egy hullámban kezdik el elfogadni a kriptovalutákat fizetési módként”.

Mint tapasztalt befektető, Davy elárulta, hogy a Shiba Inu volt a legjobb befektetése egész karrierje során. „Imádom a kriptopénzeket, különösen a SHIB-et. A kriptónak megvan az ereje, hogy mindent megváltoztasson”.

A Shiba Inu mainstream elfogadottsága a folyamatos bikafutás közvetlen eredménye, amely továbbra is vonzza az új befektetők támogatását.

A cikk írásakor a SHIB megelőzte a Dogecoint (DOGE), és a kilencedik legnagyobb coin volt a piaci kapitalizáció tekintetében.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Egy alkalmi kriptobefektető korábban 94.278.239,8%-os nyereséget realizált egy 3400 dolláros Shiba Inu befektetésből.

Ahogy arról a Kriptoworld is beszámolt, egy névtelen személy 2020 augusztusa óta 44 alkalommal vásárolt SHIB-et, és közben 70.200.003.107.594 SHIB-et halmozott fel, ami most 5,63 milliárd dollárt ér.

Ugyanakkor a SHIB bikafutás negatívan hatott a Dogecoin árfolyamára.

Olvastad már? 300 millió dollárt céloz meg a Winklevossék által támogatott kriptoalap

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!