Nem lehet eladni a Squid Game tokent 45,000%-os nyereség után

-

A kriptoközösség átveréssel gyanúsítja a Netflix Squid Game című műsora által inspirált tokent.
Egy új token, a Squid Game (SQUID), amelyet a névadó Netflix film ihletett, 45,000%-os növekedést könyvelhetett el néhány nap alatt a hét eleji indulást követően, de több befektető állítólag képtelen eladni a tokent.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


“Több jelentést kaptunk arról, hogy a felhasználók nem tudják eladni ezt a tokent a PancakeSwapban. Kérjük, legyen óvatos a kereskedés során” jegyezte meg a CoinMarketCap a SQUID tokenre vonatkozó figyelmeztetésben a weboldalán.
A CMC szerint a PancakeSwap az egyetlen piac, ahol a cikk írásakor elérhető a SQUID kereskedése. A tokent 5,71 dolláron kereskedik, és a legjobban erősödők között van, napi 7 millió dolláros kereskedési volumennel.
A SQUID növekedése és a token eladhatatlanságáról szóló beszámolók közepette a kriptoközösség egyes tagjai azt állították, hogy az új érme valószínűleg egy átverési rendszer.
Crypto Tyrion Twitter-felhasználó jelezte, hogy a Squid Game token alapítói, akiket a weboldalán említenek, nem szerepelnek a legfontosabb szakmai hálózaton, a LinkedIn-en.
Azt is hangsúlyozta, hogy a Squid Game a Twitteren blokkolja a kommenteket, miközben nem rendelkezik Telegram és Discord csatornákkal. „100%-os átverés” – mondta Crypto Tyrion.


Néhány megfigyelő rámutatott a token nyilvánvaló problémáira is, beleértve a rossz nyelvtant, a helyesírási hibákat és olyan állításokat, amelyeket „lehetetlen ellenőrizni”. A Scamadviser.com népszerű átverés-ellenőrző forrás szerint a Squid Game weboldala gyanús, a 100-ból alig 45-ös bizalmi pontszámmal.
A Squid Game token ötletét a Netflix azonos című műsora ihlette, ahol a játékosok életüket kockáztatva játszanak halálos játékokat a nagy nyeremény reményében. A token állítólag lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hat online játékban vegyenek részt.

Pénteken a CMC kiadott egy bejegyzést, amelyben megjegyezte, a projekt által hirdetett Squid Game a legtöbb résztvevő számára megfizethetetlen lehet a magas SQUID követelmények miatt.
A hatodik és egyben utolsó játékhoz a játékosoknak 15 000 SQUID-et kellene birtokolniuk, ami a cikk írásakor több mint 80 000 dollár.
A CMC fő riválisa, a CoinGecko inkább távol tartja magát a SQUID-től.

„Ez a token nem felelt meg a listázási kritériumainknak, ezért nem kerül a CoinGecko listájára. Valószínűleg átverésről van szó.” – mondta a CoinGecko társalapítója, Bobby Ong.

Azt is hangsúlyozta, hogy a CoinGecko nem a Squid Game partnere, ahogy azt a weboldalán említi:

„Ez egészen biztosan nem igaz, és mi nem vagyunk a Squid Game partnerei, és nem is állunk kapcsolatban vele”.

Olyan kiadványok, mint a CNBC, arról számoltak be, hogy a Squid Game fehér könyvében „dömpingellenes technológiát” említenek, amely megakadályozza, hogy az emberek eladják érméiket.

„A SQUID likviditása három évre lesz zárolva a DxSale-on, ami megakadályozza a SQUID likviditási pooljának láthatatlan és azonnali változását. A feloldás dátuma 2024. október 20.” – olvasható a fehér könyvben.

A Cointelegraph további kérdésekkel kereste meg a Squid Game weboldalán felsorolt elérhetőségeken keresztül, de nem kapott azonnal választ.

Olvastad már? Nem fognak rögtön eladni a befektetők egy áremelkedés után

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Ginger Chevalier ♥ Absolut

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Tron (TRX) fontos frissítések

A Tron natív kriptovalutája, a TRX november utolsó hetét bullish fellendüléssel zárta. Bár ez jó hír, a befektetők is örülni fognak a hálózat legújabb heti...

Hongkong egy befektetővédelmi szabályozáson dolgozik

A hongkongi központi bank vezetője optimistának tűnt a decentralizált technológia jövőjét illetően, míg a koreai központi bank kormányzójának kétségei vannak a közelmúltbeli kriptofertőzés nyomán. A világ...

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!