Egy SHIB hodler, aki tavaly augusztusban 3400 dollárt költött a memecoinra, mostanra csak ebből a vásárlásból kriptomilliárdossá vált, mivel az eszköz 94278239,8%-ot erősödött az elmúlt egy évben.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy olyan címről van szó, amelyiknek volt annyi előrelátása, hogy tavaly augusztusban 3400 dollár értékben vásárolt Shiba Inu (SHIB) coint, mára az érmék értékét tekintélyes 1,55 milliárd dollárra növelte.

Az ismeretlen személy 2020 augusztusa óta összesen 44 alkalommal vásárolt SHIB-et – a legnagyobb egyszeri vásárlás 3200 dollár volt –, és a 70.200.003.107.594 SHIB-et tartalmazó teljes állománya ma már 5,63 milliárd dollárt ér.

Miután a tárca címét megosztották a Twitteren, „Untraceable” felhasználó megkérdőjelezte, hogy a SHIB piaca elég likvid-e ahhoz, hogy „elnyelje az 5,7 milliárd dollárt, ha ez a tárca eladja?”.

Az Etherscan szerint a névtelen SHIB hodler 2020 augusztusában kilenc alkalommal vásárolt a kutyás témájú tokenből, összesen 3400 dollár értékben költött Wrapped Ethereumot (WETH) abban a hónapban.

Mivel a SHIB árfolyama azóta több mint 94.278.239,8%-ot emelkedett az elmúlt egy év során, és a cikk írásakor 0,00008094 dolláron áll, a hodler csak az augusztusi vásárlásaival kriptomilliárdossá vált.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A CoinGecko adatai szerint a SHIB teljes piaci kapitalizációja most 40,3 milliárd dollárt tesz ki.

Az eszköz elképesztő, 1063%-os értéknövekedése az elmúlt 30 napban azt eredményezte, hogy a SHIB kiszorította a szeretett Dogecoint (DOGE) a top tíz kriptopénz közül.

A cikk írásakor a SHIB jelenleg a kilencedik helyen áll, míg a DOGE 31,6 milliárd dolláros piaci értékkel a tizenegyedik.

A DOGE megfordulása új mémeket váltott ki az interneten, amelyben az emberek a Dogecoint „boomer meme coinnak” nevezik.

A SHIB bullish lendülete mögött 3 ok állhat, az egyik a felhasználók hozzáférésének növekedése a több kriptotőzsdén történő listázásokon keresztül, a másik Shiba Inu saját NFT projektjének elindítása, amelyet „Shiboshi’s”-nak neveznek, a harmadik pedig a határidős open interest (OI) megugrása több tőzsdén, beleértve az OKEx-et, FTX-et és Huobit.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Míg a SHIB az utóbbi időben meteorikus emelkedést produkált, addig a DOGE felértékelődése ehhez képest nem tud felnőni, az idősebb memecoin mindössze 18,5%-ot erősödött az elmúlt 30 napban, és most 0,23 dolláron áll.

Olvastad már? Globális tartalékvaluta lehet a kriptókból egy amerikai szenátor szerint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.