A teljes piac zuhan, egy kriptó mégis kiemelkedik: mi történik a THETA-val?

-

A Theta Network natív tokenje, a THETA továbbra is folytatja a rekorddöntögetéseket.
A THETA, a Theta Network – blokkláncalapú decentralizált videókézbesítési hálózat – a 10 legnagyobb kriptopénz közé került piaci kapitalizációját tekintve.

A THETA kedden átvette a Chainlink LINK-jének a helyét mint 10. legnagyobb kriptovaluta, amikor közel 11,5 milliárdos piaci kapitalizációt ért el a CoinGecko független kriptoadataggregátor adatai szerint.

Forrás: CoinGecko

A cikk írásakor már a Litecoint is sikerült beelőzni, így a THETA már 9. helyen áll 13,2 milliárd dolláros piaci összértékkel.
A THETA egyébként a közelmúltban sem volt rest, több mint 90%-os növekedést tudhat maga mögött az elmúlt 7 napban, valamint sorra döntötte meg eddigi rekordjait is.
A tokent jelenleg 12,98 dolláron kereskedik, ami 21,5%-os növekedés a tegnapi árfolyamhoz képest. A coin növekedése az idei évben folyamatosnak mondható, még a bitcoin késő 2020-as raliját is simán túlteljesíti.
A THETA belépése a top10 coin közé nem sokkal azt követően történt, hogy a bitcoin cash még március elején lekerült a listáról.
Az új rekordárfolyam valószínűleg annak is köszönhető, hogy a Theta Labs levédette második szabadalmát is a decentralizált, blokkláncalapú videó- és adatkézbesítésre vonatkozóan.

Korábban márciusban kiadták a Theta protocol 2.2.0 verziójának nyílt forráskódját is a GitHubon.
Ahogy arról korábban többen beszámoltak, a Theta Network hitelesítési programja is aktívan növekszik, a Fortune Global 500 listájáról is sikerült olyan cégeket együttműködésre csábítaniuk, mint a Google, a Samsung vagy a Sony, de a kriptoágazaton belül a Binance, a Blockchain.com és a Gumi is partnerségre lépett már velük.
A Theta Labset egyébként 2017-ben alapították a Sliver.tv virtuálisvalóság-streamelő társaság leányvállalataként.

Olvastad már? Bitcoin ciklusok: a valódi felezési index

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A piacot megváltoztató top kriptoprojektek, 5-10-szeresére növelheti a tőkédet

Vendégbejegyzés A kriptopénz terület gyorsan fejlődik, innovatív projektek jelennek meg, amelyek átalakítják a piac működését. Az ügyes befektetők mindig olyan lehetőségeket keresnek, amelyek jelentős növekedést ígérnek. Ez a...

A Federal Reserve elnöke lecsapott a Bitcoinra

A Minneapolisi Szövetségi Tartalékbank elnöke, Neel Kashkari egyelőre még nem szívleli a Bitcoint A Minneapolisi Szövetségi Tartalékbank elnöke, Neel Kashkari ismét célba vette a Bitcoint, azt...

Myro (MYRO) árfolyam elemzés 05.16.

Prémium Myro (MYRO) A Solana társalapítójának a kutyája után elnevezett MYRO token a Solana hálózat egyik mémcoinja. A token mára 24 óra alatt +14%-ot, egy hónap alatt pedig...

The Graph (GRT) árfolyam elemzés 05.16.

Prémium The Graph (GRT) A kriptopiacon megnövekedett áringadozás közepette a sztárkriptó, a Bitcoin ára sikeresen visszaszerezte a 65 ezer dolláros szintet. Ráadásul a top altcoinok jelentős ugrást regisztráltak...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!