A Ripple vezetői megtagadták személyes pénzügyeik vizsgálatát

-

Hogy „mennyit költenek az élelmiszerboltban” nem egy releváns kérdés az SEC folyamatban lévő értékpapír-perében, Bradley Garlinghouse és Christian Larsen jogi csapata szerint.
A Ripple vezetői, Bradley Garlinghouse és Christian Larsen elutasították az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének személyes pénzügyi információk megadására vonatkozó követelését az XRP-eladások folyamatban lévő vizsgálatának részeként.

Március 11-én a Ripple Labs társalapítói védelmet kértek személyes adataikkal kapcsolatban, és kérték a bíróságot, hogy semmisítse meg a bankjaik által kiállított idézéseket.
A megnevezett bankintézetek az SVB Financial Group, a First Republic Bank, a New York-i Federal Reserve Bank, a Silver Lake Bank, a Silvergate Bank és a Citibank voltak.
A Garlinghouse és Larsen ügyvédei azzal érveltek, hogy az SEC túllépte vizsgálódásának hatáskörét, amikor azt állította, hogy a vádlottak összemosták személyes és a vállalati pénzügyeiket.
A csütörtöki beadványukban az állt:

„Az SEC többoldalú kísérlete az alperes személyes pénzügyi információinak bekérésére egy csalásmentes perben, ahol az alperesek már megállapodtak a kifogásolható tranzakciókra vonatkozó releváns információk átadásában, egy abszolút helytelen túlkapás.”

A szóban forgó „kifogásolt tranzakciók” 2013-tól kezdődően összesen 14,6 milliárd XRP nyilvántartásba nem vett eladásához kapcsolódnak – amely a panasz idején 1,38 milliárd dollárt, jelenleg pedig 6,5 milliárd dollárt ér.
Garlinghouse és a Larsen jogi csapata egyértelművé tette ügyfeleik együttműködési hajlandóságát az XRP-eladások pénzügyi nyilvántartásaival kapcsolatban, beleértve a kereskedelmi nyilvántartásokat, és a Ripple-től kapott juttatások dokumentálását is.

„Az egyéni vádlottak megállapodtak abban, hogy (a) a vitatott XRP-értékesítéssel kapcsolatos kereskedési nyilvántartásokat, és (b) a Rippletől kapott juttatások pénzügyi nyilvántartásait benyújtják a bíróság számára” – áll a beadványban.

Az ügyvédek szerint a független üzleti tevékenységekre vonatkozó pénzügyi nyilvántartások és a napi kiadások számlái nem relevánsak ebben az esetben.

A bejelentés a következőket írta elő:

„A megfogalmazásuknak megfelelően ezek a kérelmek mindent megkövetelnek, a nem kapcsolódó üzleti tevékenység bevételeitől kezdve, egészen addig, hogy mennyi pénzt költenek hetente az élelmiszerboltban.”

Az SEC által kibocsátott idézések több évnyi tranzakciós adatot és havi kimutatásokat kérnek Garlinghouse és Larsen személyes bankszámláiról, beleértve az összes utalványt, csekket és elektronikus átutalást.

Olvastad már? ETC Group: növekszik az igény az Ethereumra a tőzsdéken

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Megérkezett a recesszió az USA gazdaságába

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője aggasztó figyelmeztetést fogalmazott meg, mivel szerinte az USA gazdasága jelenleg depresszióban van. A gyenge gazdasági növekedésre hivatkozva Kiyosaki...

Az ETH kezd magához térni a csütörtöki megrázkódtatásából

Az Ethereum (ETH) értéke az elmúlt 24 órában majdnem 1%-ot növekedett, és péntek kora délután 3129,64 dolláron kereskedett. Csütörtökön még bő 5%-os csökkenés miatt kaptunk...

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!