Bloomberg: a következő nagy ellenállás a Bitcoin számára az 1 billió dolláros kapitalizáció

-

A 16000 dolláros árfolyam újbóli meghódítása alkalmából Mike McGlone, a Bloomberg elemzője úgy nyilatkozott, a BTC előtt tiszta az út, hogy megtöbbszörözze az értékét.
Mikor újra eléri az eddigi rekordját, a 20000 dollárt, az nem a vége lesz a történetnek, hanem akkor fog kezdődni a menetelés az 1 billió dolláros pici kapitalizáció felé.

Ezt a kifejezetten bikás véleményt a hét elején osztotta meg a Bloomberg vezet szakértője.

2021-ben is folytatódik az emelkedés

A hétvégén kisebb visszaesést tapasztalhattunk, mielőtt a hét elején erősen felkúszott 16400 dollárra az árfolyam. McGlone nem is hagyta ezt szó nélkül, Twitteren rögtön aktivizálta magát.
„A 20000 dollár az első megálló az 1 billiós kapitalizáció felé. A digitális arany, amely sokkal szűkösebb kínálattal rendelkezik, és gyakran ad plusz nullákat az árához, úgy tűnik nekikezdett az árfolyam-felfedezéshez, és ez valószínűleg 2021-ben is folytatódni fog.”

Növekszik a mainstream elfogadás


McGlone ismert arról, hogy kifejezetten pozitívan vélekedik a bitcoinról. Szeptemberben azt nyilatkozta, hogy az aktív tárcacímek alapján az árfolyamnak 15000 dolláron kellene állnia.
Ez rövid időn belül be is következett. De nem McGlone az egyetlen veterán kriptós, aki a BTC mostani teljesítményéből azt szűrte le, hogy itt nagy dolgok vannak készülődőben.
Peter Brandt szintén így gondolja, szerinte a 2013-ban és 2017-ben lezajlott emelkedés is ugyanígy kezdődött, a ciklus elején ezek az ármozgások játszódtak le.

„’15 és ’17 között kilenc nagyobb korrekció volt, átlagosan 37%-os visszahúzódással. Az egyes lokális csúcsok között pedig 14 hét telt el. Most 2020-ban szeptember eleje óta már két 10%-os visszahúzódáson túl vagyunk.”

Forrás: Peter Brandt / Twitter

Willy Woo hasonlóan látja a helyzetet, az elmondása alapján még nagy emelkedések vannak hátra, mire a jelenlegi bika-trend kifulladna. Elsősorban az RSI-index alapján véli így, amely makro időtávon nézve még éppen csak elkezdett felfelé kacsingatni.

Ha viszont eltekintünk a bevallottan kriptokedvelők véleményétől, akkor is találunk pozitív jóslatot. A Citibank elemzője úgy véli, jövő decemberre a bitcoin ára 318 ezer dollárig fog emelkedni.

Olvastad már? Delegálj magyarul – ismerd meg a hazai AdaStarNode Cardano-poolt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana 91 millió napi tranzakcióval vezet, megelőzi az Ethereum-ot

A Solana bebizonyította, hogy a nagy blokkláncok közül a leggyorsabb, egyetlen nap alatt elképesztő 91 millió tranzakciót dolgozott fel. A CoinGecko frissítése szerint április 6-án a...

Itt az altcoin-szezon: Legjobb tippek a robbanásszerű növekedéshez

Vendégbejegyzés A piac forrong a különböző kriptopénzek számára ígéretes időszak beköszöntével. A 2024-es bikafutás beindulásával a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős növekedést könyvelhetnek...

Hogyan segíthet a Bitcoin abban, hogy Solana új ATH-ra emelkedjen

Daniel Cheung, a Syncracy Capital társalapítója szerint a Solana (SOL) ára új All-Time High (ATH) szintre emelkedhet. Ezt Cheung az X-en tette közzé. Elmondása szerint a...

A Bitcoin fellendülőben van, a feleződés óta a legmagasabb áron van

A Bitcoin árfolyama a múlt havi feleződés óta most érte el a legmagasabb pontját, és több mint egy hónapja nem látott szintet ért el. A Bitcoin...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!