Ázsiába terjeszkedik a Fidelity Investments kriptorészlege

-

Mostantól az ázsiai ügyfelek is hozzáférhetnek egy új letétkezelési megoldáshoz.

A Fidelity Investments a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője. A kriptopénzekre fókuszáló leányvállalatán keresztül most tovább folytatja globális terjeszkedését.

A Bloomberg október 29-én megjelent cikke alapján a Fidelity Digital Asset Services üzleti megállapodást kötött a szingapúri Stack Fund startuppal, hogy Ázsiában is elérhető legyen a cég letétkezelési szolgáltatása.
A megállapodás keretében a Stack Funds hozzáférést biztosít a Fidelity letétkezelési szolgáltatásaihoz, hogy megfeleljenek a régióban található intézményi befektetők növekvő keresletének. A Stack Fund igazgatói szerint a kezelt vagyonokat havonta átvizsgálják és a pénz természetesen biztosítva is lesz.
Christopher Tyrer, a Fidelity Digital Assets Europe vezetője elmondta, hogy az üzleti megállapodás tisztább képet adhat az ázsiai befektetők keresletéről:

„Létfontosságú, hogy a platformok megértésék, hogy a befektetők milyen helyi és regionális szolgáltatásokat várnak el.”

2018-as indulása óta a Fidelity Digital Assets világszerte terjeszkedik. 2019 decemberében hivatalosan is bejegyezték őket az Egyesült Királyságban, így az európai intézményi befektetők igényeit is kielégíthetik.
A kriptopénzek iránti kereslet gyors mértékben nő az ázsiai piacokon, az elmúlt hónapok során egyre több cég nyújt ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

Október elején a Gemini kriptotőzsde jelentette be, hogy az ázsiai csendes-óceáni régióba terjeszkedne.
A Chainalysis kriptokutatási cég is új irodát nyit Szingapúrban és Tokióban, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthasson a világ keleti végében.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!