Meglepő újítással érkezhet a Neo3: fájltárolás és digitális azonosítás

-

A Neo3 bejelentette, hogy a legújabb verzió fájltárolási és digitális azonosítási szolgáltatásokkal érkezik, de bizonytalan, hogy erre mekkora lesz a kereslet.
A Neo fejlesztése mögött álló Neo Foundation reflektált az elmúlt 4 év fejleményeire, és megosztották jövőbeli terveiket: az okosszerződéseket támogató Neo platform harmadik verziója támogatni fogja a fájlok tárolását és a digitális, vagy decentralizált azonosítást.

A Neo jelenleg a 22. legnagyobb kriptopénz összértéke alapján. Meglehetősen erős éve volt, az Ontology és Switcheo protokollokkal sikeresen elindította a különböző blokkláncokon keresztül is működő termékét.
Az úgynevezett „okos gazdaság” platform a defipiacokba is sikeresen betört, a Binance és a Neo közösen indított Flamingo Finance projekt több mint 1,5 milliárd dollárnyi pénzt zárolt protokolljaiba.
A defi sikerei ellenére a fejlesztők a jövőre fókuszálnak, amely meglepő irányba viszi a projektet: fájltárolási és decentralizált személyazonossági termékeket indítanak a NeoFS és NeoID formájában.
A piac vegyes fogadtatásban részesítette a korábbi fájltárolási blokkláncokat. A Filecoin egy adattárolásra épülő termék, melynek FIL tokenje október 15-én lépett életbe, hatalmas 118%-os növekedéssel nyitott, majd értéke 80%-ot esett.

A digitális (vagy decentralizált) személyazonossági protokollokat is vegyes fogadtatás érte. A digitális identitás továbbra is kitűnő felhasználása lehet a blokkláncnak, de eddig egyetlen projekt sem tört be ezzel.
Annak ellenére, hogy ezek nem divatos termékek, a Neo Foundation úgy hiszi, idővel elterjedhetnek a blokkláncszférában.

„Ezekkel az új termékekkel és frissítésekkel, a hálózat biztonságosabb és gyorsabb, mint valaha, így a Neo3 egy ideális next-gen infrastruktúra lehet a tömeges elterjedéshez.”

Olvastad már? Megijedtek a bikák – vajon meddig eshet még a bitcoin?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

JPMorgan Bitcoin figyelmeztetést ad ki

A JPMorgan amerikai bankóriás figyelmeztette a kriptopénz-befektetőket, hogy a Bitcoin még nincs túl a nehezén A JPMorgan amerikai bankvállalat továbbra is óvatos álláspontot képvisel a kriptovalutákkal...

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!