David Guetta egy kriptopénzalapú VR-platformmal kötött üzleti megállapodást

-

David Guetta csatlakozik a virtuális térhez.  A Sensorium Galaxy virtuálisvalóság-platform leszerződött David Guettával, a világhírű francia DJ-vel. A platform saját ERC-20 tokennel rendelkezik, amely SENSO néven fut.

A videójátékokon belül kapható valutákhoz hasonlóan a SENSO-t is különböző tranzakciókra lehet költeni a Sensorium Galaxy szolgáltatásán belül.

Alex Blagirev, a Sensorium Company vezérigazgatója elmondta: „Ugyan ez az első blokkláncalkalmazás alternatív világunkon belül, de még több felhasználáson dolgozunk a megosztott főkönyvi technológiára építve.

„Az egyik ilyen lehetséges felhasználás a profilok mentése a platformon. A többi VR-platformmal szemben a Sensorium Galaxy avatarok mögött mesterséges intelligencia áll, vagyis a felhasználók tevékenységét kielemezzük és ez alapján automatikusan cselekedhetünk. Idővel az avatarok meglepő pontossággal utánozni tudják a felhasználókat és akár automatán is cselekednek majd. Az ilyen jellegű adatok eltárolása a blokkláncon további biztonságot nyújt.”

Guetta izgatott, hogy együtt dolgozhat a Sensorummal. Egy sajtóközleményben elmondta, hogy szerinte a platform sokkal jobb nézői élményt nyújt, mint a jelenlegi képernyőalapú megoldások.
A platform 2021 első felében fog elstartolni a céget finanszírozó orosz milliárdos Mikhail Prokhorov, a Brooklyn Nets korábbi tulajdonosa szerint. A cég mögött emellett a TIDAL feliratkozásalapú média streaming platform áll, melyet a híres rapper, Jay-Z birtokol. A Sensorium eladott a TIDAL részére 7 millió dollárnyi SENSO tokent is.
A VR-platform egy digitális ökoszisztémát alkotna, ahol a résztvevők egymással is kommunikálhatnak, koncerteket nézhetnek és részt vehetnek egyéb tevékenységekben, mindezt egy saját magukat ábrázoló avatar segítségével.
Guetta műsorokat fog adni a Sensorium platformján, az előadó már alkalmazkodott is a digitális világhoz a járvány és az előírások miatt. A DJ több jótékony célú koncertet is adott, köztük áprilisban egy Miamiból közvetített élő adást is.

„A szerződés keretében exkluzív adásokat fogok adni a Sensorium alternatív világában, melyekhez SENSO tokenekkel lehet hozzáférni.” – nyilatkozta Guetta.

Blagirev azzal indokolta a bitcoin használata helyett a saját token megalkotását, mivel fokozott rugalmasságot, biztonságot és kompatibilitást biztosít.
Az Ethereum hálózata messze az egyik legnépszerűbb blokklánc a piacon, melyet szinte mindegyik tárcaszolgáltató és tőzsde támogat, így a felhasználók könnyen tárolhatják vagyonukat.

„Továbbá az Ethereum hálózata sokkal gyorsabb tranzakciókat kínál, mint a bitcoin. Emellett az okosszerződéseknek is kulcsfontosságú szerepe van, mivel bizalmat és átláthatóságot biztosítanak a felhasználók számára.”

Azonban Blagirev szerint a Sensorium idővel átállhat az Ethereumról egy saját blokklánchálózatra.
Nem Guetta az első zenész híresség, aki csalatkozik a kriptovilághoz. Ilyen-olyan módon már többen is kapcsolatba léptek az ágazattal, köztük Gene Simmons rocksztár is.

Olvastad már? Egy még el sem indított dappból loptak el 15 millió dollárt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!