A Blockchain Capital csatlakozott a Facebook által támogatott Librához

-

A Librához újabb tag csatlakozott, miközben egyesületének célja az, hogy összesen 100 taggal büszkélkedhessen.
A Facebook által kezdeményezett Libra blokkláncprojekt tovább fejlődik, ugyanis irányító testülete egy új, jelentős ipari partnerrel bővült.

Egy szeptember 18-ai hivatalos közlemény szerint a Blockchain Capital, a blokkláncipar egyik legnagyobb kockázatitőke-társasága csatlakozott a Libra Associationhöz.
A többi 26 egyesületi résztvevővel együtt a Blockchain Capital azon fog dolgozni, hogy egy „igazságosabb fizetési rendszert” hozzon létre a Librával.
Bart Stephens, a Blockchain Capital társalapítója és ügyvezető partnere elmondta:

„A blokklánc-technológia kihasználása a pénzügyi hozzáférés javítása és az innovációk elősegítése érdekében a Blockchain Capital portfólió-stratégiájának legfontosabb tényezője az utóbbi időben”.

A Libra Association 2018 júniusában alakult meg, miután a Facebook egy fehér könyvet adott ki stabilkoin-projektjéhez, a Librához.
Az érme elindításakor az egyesületnek olyan nagy globális vállalatok voltak alapítótagjai, mint a Mastercard, a Paypal, a Visa, a Stripe, az eBay, a Coinbase, az Andreessen Horowitz, vagy akár az Uber is.

Globális szabályozási nyomás következtében azonban azóta számos kezdeti tag elhagyta az egyesületet.
A Libra ezen az éven némi revitalizációt tapasztalt, a Libra Association ugyanis olyan további tagokkal bővült, mint a Checkout.com és a Shopify. Jelenlegi 30 tagjával a Libra irányító testülete azonban még mindig messze áll a tervezett 100 tagtól.
A svájci székhelyű egyesület 2020-ban továbbá jelentős pénzügyi szolgáltatási szakértőket nevezett ki vezetőkként.
Szeptember 17-én a Libra Association a HSBC egykori tagját, James Emmettet nevezte ki leányvállalatának, a Libra Networks LLC-nek az ügyvezető igazgatójává.
Korábban pedig az egyesület azt jelentette be, hogy első vezérigazgatójává Stuart Levey, a HBSC egykori jogi igazgatója vált.

Olvastad már? Újabb kampányokat hirdetett az OKEx – Zsebelj be akár 90 dollárt!

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!