Kim Dotcom két éve megmondta, hogy a bitcoin emelkedni fog

-

Ráadásul az USA dollár gyengülését is előre jelezte az internetes vállalkozó, aki manapság már inkább a digitális jogok aktivistájának tartja magát.
Twitteren gratulált a követőinek, akik a 2018-as ajánlása hatására BTC-t vásároltak.

A híres-hírhedt Megaupload, egy azóta már bezárt fájlmegosztó oldal alapítója az arany növekedésére is felhívta a figyelmet.
2018 augusztusában egy tweetben osztotta meg a követőivel, hogy szerinte aranyat és bitcoint kellene vásárolniuk. A dollár elveszti az értékét, és az USA gazdasága össze fog omlani, ez pedig minden hagyományos pénzre hatással lesz.

„Kemény idők jönnek. Viszont fel tudsz készülni, hogy hogyan védekezz a nagy zuhanás ellen. Mert a nagy zuhanás 100%, hogy jönni fog.”

Volt persze olyan felhasználó is, aki szerint a tanácsot megfogadók egyelőre így is csak némi értéktelen papírral lettek gazdagabbak, bár Dotcom szerint ilyent csak az újoncok mondanak.
 
A bitcoin árfolyama jelenleg 12000 dollár fölött van, az arany pedig a történelmi 2000 dollár fölé ért az elmúlt hetekben.
Kim Dotcom érdeklődése a kriptó iránt széles körben ismert tény. Tavaly október 22-én a Bitfinex adott ki egy nyilatkozatot a hamarosan debütáló K.im tokenről, amelyet a vele való partnerség jegyében indítanának útjára, és amely egyfajta tartalomkészítőket díjazó megoldás lenne.
Nem sokkal utána, november elején a tervezetet elkaszálták, mivel a hatályos szabályok alapján több ponton is nehézségekbe ütközött egy efféle token kibocsátása.

Olvastad már? A Binance segített az ukrán kopóknak kiberbűnözők elfogásában

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!