Egy technikai mutató a bitcoin értékének emelkedését jelzi

-

A bitcoin meglehetősen mozgékony volt az elmúlt napok során. Miután 8100 dollárig esett, az emberek „bevásároltak a gödörben”, és 9000 dollár fölé emelkedett az árfolyam.
Fontos hozzátenni, hogy jelentős ellenállással kerülhetünk szembe ezen a szinten, és a visszaállás lelassulhat, mivel nehéz felülmúlni az itt tapasztalható eladási nyomást.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Azonban egy nemrég felbukkant technikai mutató segíthet a bitcoinnak áttörni ezt a szintet.
Amikor legutóbb megjelent ez a technikai mutató a bitcoin értéke 160%-ot emelkedett. Az, hogy a történelem megismételheti önmagát hamarosan kiderül.

Egyre erősebbek a bitcoin technikai alapjai a legutóbbi visszaállással

A cikk írásakor 8800 dollár alatt mozog a bitcoin értéke. Az elmúlt napok során nagyjából ekörül mozgott a kriptopénz értéke.
Ez kb. 10%-os visszapattanás a 8000 dolláros szinthez képest, de a 9000 dollár körüli eladási nyomás lelassította a növekedést, és akár további áreséseket is okozhat.
A bitcoin kezdi kirajzolni egy úgynevezett fordított fej és vállak alakzatot.
https://twitter.com/TeddyCleps/status/1259813748031840256
Ez egy nagyon kecsegtető technikai mutató, amely egy középen található mélypontot jelöl és a mai kitörés ezt megerősíti, ahogy azt a fenti ábra is mutatja.

Hatalmas áremelkedés követheti ezt a technikai jelet

Nem a fordított fej és vállak alakzat az egyetlen tényező, amely megemelheti a bitcoin értékét az elkövetkezendő napok és hetek során.
Egy népszerű kriptoelemző azt írta a Twitteren, hogy amikor a bitcoin utoljára hétszer egymást után doji alakzatot rajzolt a heti grafikonján, akkor azt hatalmas 160%-os áremelkedés követte.
A kriptopénz ennyi doji gyertyát rajzolt ki az elmúlt hét hét során, így lehet, hogy ismét hatalmas áremelkedés vár rá, legalábbis ha a történelem megismétli önmagát.

„Figyeljétek meg, hogy mi történt, amikor legutóbb 7 zöld heti gyertya volt egymás után. Volt egy „doji” gyertyánk, melyet egy 160%-os emelkedés követett.

Olvastad már? A top elemzők optimisták a bitcoin árfolyamát illetően

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!