A bitcoin értéke nem éri el a 100 000 dollárt a következő bikafutammal

-

Két népszerű kriptoelemző is kinyilvánította véleményét a vezető kriptopénzről. Szerintük a bitcoin értéke még nem üti meg a 100 000 dollárt a következő bika futammal.
A „Trading Bitcoin” legújabb epizódjában Tone Vays és a Filbfilb névre hallgató elemező megvitatták a bitcoin teljesítményét és a piac jelenlegi állását.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Mindkét elemző egyetért abban, hogy a bitcoinnak jelentős ellenállási szinteket kell áttörnie, ha tovább akar mozogni, Vays szerint ez a 10 450 dolláros, Filbfilb szerint a 11 500 dolláros szintet jelenti.
A CryptoCompare adatai alapján a bitcoin a hónap során 10 480 dolláron csúcsosodott ki, majd egy gyors korrekcióval 9460 dollárig esett az értéke, mielőtt helyreállt volna. A cikk írásakor a kriptopénz 9700 dolláron áll.
Mindkét elemző belement abba, hogy a következő bika piac alatt meddig mehet a bitcoin. Mindketten elismerték a feleződés körüli felhajtást, amivel 6,25 bitcoinra csökken a blokkjutalom. Nagyrészt emiatt indulhattak meg idén a piacok.

A bitcoin már átesett két feleződésen, és mindkettőt hatalmas áremelkedés követte, ugyanis a készlet nem tudott lépést tartani a növekvő kereslettel.
Egyesek szerint a bitcoin értéke akár 100 000 dollárig mehet a következő feleződéssel, de Vays és Filbfilb szerint ezek túl optimista becslések.
Vays szerint nagyjából 45 000 dollárig, Filbfilb szerint 60 000 dollárig nőhet a bitcoin árfolyama. Filbfilb elmondta:

 „Szerintem nehezen fogunk túljutni a 60 000 dolláron. A 60 000 dolláros szinten rendkívül nehéz lesz túljutni. Mindenképpen eladom a profitjaim egy részét, mire ide jutnánk.”

Az elmúlt hetek során több jelentős személy is próbálkozot az árfolyambecsléssel. Max Keiser 2012-ben már megjósolta, hogy 100 000 dollárig mehet a bitcoin értéke, de most 400 000 dollárra növelte korábbi becslését.
Thomas Lee, a Fundstrat Global Advisors társalapítója, vezető elemzője és üzlettársa egy interjúban elmondta, hogy a bitcoin ára akár a százszorosára növekedhet, amikorra 5 millió felhasználója lesz.

Olvastad már? Kereskedés konyhanyelven 3. rész – kriptovalutatárcák

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!