Egyes Coinbase felhasználók nem tudnak napi 10 dollárnál többet kiutalni

-

Egyes hírek szerint az amerikai Coinbase kriptotőzsde és tárcaszolgáltató nem engedi egyes felhasználók számára, hogy naponta több mint 10 dollárt utaljanak ki.
Február 2-án egy Reddit felhasználó azt írta, hogy a Coinbase napi 10 dolláros kiutalási limitet szabott ki egyes felhasználok számára.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Az Unholy_Crab1 névre hallgató felhasználó szerint a Coinbase több próbálkozása is letiltotta az ennél magasabb összegű kiutalásokat.
A felhasználó megosztotta az ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetését is, amely azt mutatja, hogy a 10 dolláros napi utalási korlátot szabtak ki felhasználójára.
A cikk írásakor már több mint 99 komment érkezett a poszt alá, a legtöbb felhasználó kérdőre vonja a Coinbase szolgáltatásait. Egyes felhasználók attól tartanak, hogy a Coinbase hasonló lépésekhez folyamodhat, amikor ismét beindulnak a kriptopiacok.
Mások szerint a 10 dolláros korlát „totális átverés”, főleg, hogy „a legtöbb amerikai felhasználó számára a Coinbase az egyetlen opció.”

A Coinbase és a Ripple közös programmal segítené a kriptopénzek terjedését az Egyesült Államokban

A San Franciscó-i főhadiszállású Coinbase mára az egyik legnépszerűbb platform az Egyesült Államokban, emellett már több mint 100 országban elérhető.
A napi kiutalási korlátról szóló hírek nem sokkal azután jelentek meg, hogy a Coinbase és a Ripple bejelentett egy közös programot a kirptopénzek népszerűsítésére az USA-ban.
Rachel Nelson, a Coinbase igazgatója és Breanne Madigan, a Ripple igazgatója január 23-án közösen jelentették be a Market Integrity Working Group indulását, amelynek célja, hogy javítsa a piacok integritását és bizalmat adjon a fogyasztók részére.
A Coinbase nem az egyetlen tőzsde, amely kiutalásokkal kapcsolatos panaszokat kapott a Redditten.
A múlt héten a népszerű finn tőzsde, a LocalBitcoins számos felhasználói fiókot zárolt, emellett egyes felhasználóknak 14 napot kell várnia, mire kiutalhatják bitcoinjukat.

Olvastad már? A venezuelaiak szerint a petró átverés

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!