Nincs még minden veszve? Kezd magához térni a Bakkt

-

A Bakkt kriptotőzsde még mindig nem alakított valami nagyot – már a piaci hatását illeti. Az eljöveteléről szóló hírek a nyár folyamán segítettek a bitcoin árfolyamát 10 000 dollár felett tartani.
A zuhanás akkor kezdődött, amikor bebizonyosodott, hogy a platformon zajló kereskedési volumen teljesen elhanyagolható. Ez a tény azonban lassan kezd megváltozni.
A bitcoin tegnapelőtti, több mint 500 dolláros áresése után a Bakkt feléledt, és végre nagyobb kereskedési tevékenységet tapasztalhatott meg.
https://twitter.com/BakktBot/status/1186991990401097729?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1186991990401097729%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=https%3A%2F%2Fkryptomagazin.sk%2Finstitucie-nakupuju-volume-burzy-bakkt-po-pade-bitcoinu-stuplo-na-maximum%2F
Szerdán végül már 441 bitcoinalapú határidős ügylettel kereskedtek. Fiat pénzre átszámítva több mint 3,3 millió dollárról beszélünk.
A Bakkt Volume Bot nevű Twitter-fiók végül több mint 1100 bitcoin volument jelzett előre. Ezt a számot azonban nem sikerült elérni.

Mindenhol nő a forgalom

Megnövekedett volumenről beszélhetünk még a CME Futures esetében is (200 millió dolláros volumen a cikk írását megelőző 24 órában), valamint a kriptopénzek klasszikus piacán (1,25 milliárd dollár).
A váltók közül a BitMEX viszi a prímet, heti viszonylatban vett több mint 10 milliárd dollár folyt át rajtuk keresztül.

Hamis adatok a noname tőzsdéken

Egyes források persze eltérhetnek, ha azonban napi 22,4 milliárd dolláros kereskedési volument látunk bárhol is, azt illik fenntartásokkal kezelni.
A BitWise legutóbbi kutatása szerint a kriptopénzek által közölt forgalmak nagyjából 95 százaléka hamis.
Forrás: kryptomagazin.sk
Kiemelt kép: ICO News Watch

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy kutya, egy kolbász és az MI keverékeként egy furcsa MI érme született

A mém érme-őrület kellős közepébe toppant be a WienerAI (WAI), és a kriptopiac tárt karokkal üdvözölte. Nem vitatott, hogy ez a legfrissebb szenzáció, mely egyesíti...

Ez az elemző azt mondja, hogy el kell adni a BTC májusban, és távozni kell

A kriptovaluták májusban történő eladásának kumulatív hozama több mint 1000%-kal meghaladta a szeptemberi vagy az év bármely más időszakában történő eladást. Nic Puckrin, a Coin Bureau...

A Bitcoin ára lehet, hogy erre a szintre esik, mielőtt bikafuttatásba kezdene

Ahogy a Bitcoin és a teljes kriptopénz piac továbbra is medvés tendenciát mutat, a Titan of Crypto neves technikai elemzője azt mondta, hogy a BTC...

A kriptopiac zúzása – Mi a legjobb belépési pont a nyári altcoin szezon előtt?

Vendégbejegyzés A kriptopiac legutóbbi visszaesése miatt a befektetők keresik az ideális pillanatot a beszállásra. Sokak szerint a nyár előtti időszak remek lehetőségeket tartogathat, különösen az altcoinok esetében,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!