A Coinbase vezérigazgatója 5 éven belül többet szeretne a cégtől, mint a kereskedés

-

Brian Armstrong, a vezető amerikai kriptotőzsde és tárcaszolgáltató Coinbase vezérigazgatója úgy hiszi, hogy 5 éven belül a cég kevésbé fog a kereskedésről szólni, mint a kriptopénzek elfogadásának a terjesztéséről.

Armstrong össze akarja kötni a kriptoipar embereit

Egy július 19-ei AMA-ban (Ask Me Anything – Kérdezz Bármit) Armstrong elmondta vízióját a cég ötéves jövőjéről, szerinte a Coinbaset nem csak kriptokereskedési szolgáltatásként tudja látni, hanem a kriptopénzek elterjedését segítő univerzális entitásként.

Armstrong leszögezte, hogy a Coinbase küldetése, hogy segítse a globális kriptogazdaságot azzal, hogy összekötni az embereket a piacon és terjessze a kriptoközösséget, hogy az emberek ne csak eladásra és vásárlásra használják a kriptopénzeket.
Armstrong felidézte a Coinbase legújabb fejleményeit, mint a kriptojutalommal buzdító Coinbase Earn oktatási platformot és azt, hogy hamarosan elérhetővé teszik a kriptokölcsönzést és a marginkereskedést.
Armstrong elmondta:

 „Abban reménykedek, hogy öt éven belül még ezeken is túlléphetünk. Több ezer cég lesz, melyek számára a kriptopénzek lesznek az elsők.”

Armstrong támogatja azokat, akik otthagyták a Coinbaset, hogy saját projektet indítsanak
A Coinbase kriptopénzek terjedését segítő küldetés kapcsán Armstrong elmondta, hogy pozitívan áll azokhoz a korábbi Coinbase alkalmazottakhoz, akik úgy döntöttek, hogy ott hagyják a céget, hogy egy új, sikeres kriptoprojektet indítsanak.
A Coinbase vezérigazgatója is megemlítette a Coinbase maffia kifejezést, mely nagyjából tíz emberre utal, akik otthagyták a Coinbaset, hogy saját projektbe vágjanak.

Armstrong bíztatni próbálja ezeket a korábbi alkalmazottakat, ő azt szeretné, hogy az emberek tanuljanak a Coinbasenél és terjesszék tudásokat, hogy még jobban terjedjenek a kriptopénzek.
„Továbbra is ezt fogjuk csinálni.” – mondta Armstrong, hozzátéve, hogy a Coinbase egy több termékkel rendelkező cég.

Olvastad már? Ennyit keresne bitcoinban Lionel Messi és Cristiano Ronaldo

Július 12-én Armstrong elmondta, hogy Donald Trump nemrég közölt bitcoin ellenes twitter üzenete egy újabb mérföldkő a kriptoipar számára, mivel a kriptoipar független a globális erőktől és ezek az erők nem tudnák megállítani a kriptót.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Bikás mém érmék: Pepe, Raboo és Bonk robbanásszerű emelkedésre készülnek

Vendégbejegyzés Az olyan mém érmék, mint a Pepe, a Raboo és a Bonk nem csak túlélnek, hanem virágoznak is, ami potenciális robbanásszerű emelkedésre utal. Különösen figyelemreméltó a...

Új funkcióval oldaná meg a Solana a hálózati túlterhelést

Az Anza, a Solana mögött álló fejlesztőcsoport a teszthálózaton egy új frissítés, az Agave v1.18.12 bevezetését javasolta. Ez az új verzió egy központi tranzakciós ütemezővel...

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!