Ripple- és litecoinalapú tőzsdén kereskedett kötvények a Börse Stuttgarton

-

Németország második és Európa kilencedik legnagyobb tőzsdéje, a Börse Stuttgard ripple- és litecoinalapú tőzsdén kereskedett kötvényt (Exchange traded Notes – ETN) indított platformján.

Olvastad már? A bitcoin blokkláncán fejleszt új szolgáltatást a Microsoft

Az ETN-ek értékpapírok árfolyamindexét követik, és a részvényekhez hasonlóan változik az árfolyamuk. A Börse Stuttgart kriptopénzalapú ETN-jei esetében az árfolyamot az XRP és a litecoin értéke határozza meg.
Az XBT svéd kibocsátója, a CoinShares négy különböző értékpapírt kínál, melyek követik a kriptopénzek árfolyamát a svéd koronához és az euróhoz képest.

Az ETN-ek listázásával most először fektethetnek a német befektetők kriptopénzekbe a Börse Stuttgartnál.
Jürgen Dietrich, a tőzsde bluechip- és vagyonkereskedéssel foglalkozó vezetője elmondta:

„Még mindig nagy az érdeklődés a kriptopénzek iránt. Az XRP- és litecoin-ETN-eknek hála a német befektetők először profitálhatnak a kriptopénzek teljesítményéből.”

A svéd befektetők már április óta fektethettek ezekbe az értékpapírokba a Börse Stuttgart egyik leányvállalatán keresztül.
A hivatalos bejelentés szerint:

„Mint minden egyéb tőzsdén kereskedett alappal, a -ekkel is reggel 8 és este 10 óra között lehet kereskedni.
Ezek az értékpapírok már április óta kaphatók a svéd NGM tőzsdén, amely a Stuttgart Stock Exchange leányvállalata.”

Az ETN-ek megjelenése előtt a Börse Stuttgart Bison nevű mobilalkalmazásán keresztül már vásárolhattunk kriptopénzeket a berlini SolarisBank fintechcégnek hála.
Forrás: dailyhodl.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!