6 kriptovaluta-kereskedési tipp kezdőknek

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A legjobb kereskedési taktikák gyakran a kriptopénzpiacokon eltöltött évek tapasztalataiból származnak.

Ezzel a praktikus útmutatóval minden kezdő megtanulhatja, hogyan találja ki a legjobb kereskedési stratégiákat, és hogyan kerülje el a gyakori kriptopénzhibákat.

Hat kriptovalutatipp

1. Legyen stratégiád a kriptokereskedésre

Nem könnyű elkülöníteni a valódi kriptopénzajánlásokat az átverésektől, rengeteg cápa várja, hogy elvegye a pénzedet.

A kriptobefektetési csalásokról szóló jelentések száma 7118-ra emelkedett 2021 első kilenc hónapjában.

Az Action Fraud szerint ez 30%-kal több volt, mint 2020 egészében, az egy áldozatra jutó átlagos veszteség pedig 20.500 font volt.

Tehát amikor egy kriptovalutáról sok információval szembesülsz, lépj hátrébb a hype-tól.

Próbáld meg kritikusan szemlélni a projektet vagy a platformot. Hány felhasználója van?

Milyen problémát old meg? Kerüld az olyan érméket, amelyek a világot ígérik, de semmi kézzelfoghatót nem nyújtottak.

2. Kezeld a kockázatot

Néhány kriptokereskedési tippeket kínáló ember nem biztos, hogy az te érdekeit tartja szem előtt.

Ezért ne hagyd magad átverni, ha ugyanazokat a hibákat követed el, mint mások.

Állíts fel korlátokat arra vonatkozóan, hogy mennyit fektetsz be egy adott digitális valutába, és ne engedj a kísértésnek, hogy több pénzzel kereskedj, mint amennyit megengedhetsz magának.

A kriptovaluta-kereskedelem nagy kockázatú üzlet, és több kereskedő veszít pénzt, mint ahányan nyernek.

3. Diverzifikáld kriptoportfóliódat

Nem kifizetődő túl sokat fektetni egyetlen kriptopénzbe sem. Vagy ahogy mondani szokták: ne tégy minden tojást egy kosárba.

A részvényekhez és a kötvényekhez hasonlóan oszd el a pénzed a különböző digitális valuták között.

Így nem kockáztatod, hogy túlságosan kitetté válj, ha valamelyiknek az értéke zuhan – különösen, mivel ezeknek a befektetéseknek a piaci árai rendkívül változékonyak.

Több ezer közül választhatsz, ezért végezd el a kutatást.

4. Légy benne hosszú távon

Az árak napról napra elég drámaian emelkedhetnek és eshetnek, és a kezdő kereskedőket gyakran rászedik a pánikszerű eladásra, amikor az árak alacsonyak.

A kriptovaluták nem fognak eltűnni. Ha hónapokig vagy akár évekig is a kriptopiacon hagyod a pénzed, az hozhatja a legjobb hozamokat.

5. Automatizáld a vásárlásokat

A hagyományos részvényekhez hasonlóan segíthet automatizálni a kriptovásárlásokat, ha kihasználod a dolllárköltség átlagolás előnyeit.

A legtöbb kriptopénz-tőzsde, köztük a Coinbase és a Gemini lehetővé teszi, hogy ismétlődő vásárlásokat állíts be.

Ilyenkor a kriptobefektető megmondja a platformnak, hogy minden hónapban vásároljon egy meghatározott összeget az általa preferált kriptopénzből – például 100 dollár értékű bitcoint.

Ez azt jelenti, hogy egy kicsit kevesebbet kapnak a valutából, amikor magasak az árak, és egy kicsit többet, amikor alacsonyak.

Így nem kell stresszelni, hogy megpróbáljuk időzíteni a piacot azzal, hogy vagy a lehető legalacsonyabbnak vélt árfolyamon vásárolunk egy valutát, vagy a legmagasabb árfolyamon adjuk el. Ez olyasmi, amit még a piaci szakemberek is nehezen értenek el.

6. Kereskedési botok használata

A kereskedési botok bizonyos körülmények között hasznosak lehetnek, de kriptobefektetési tippeket kereső kezdőknek nem ajánlottak. Gyakran csak álcázott átverések.

Ha léteznének valódi algoritmusok, amelyek tökéletesen időzítik a vételi és eladási ügyleteidet, mindenki ezeket használná!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!