45%-os emelkedéssel új csúcsra ért a SHIB token

-

A nemrégiben elkezdett emelkedő trend folytatásaként a SHIB token jelentős mértékben erősödött.
A DOGE másolatának tekinthető SHIB két nap alatt emelkedett 46%-ot, új árfolyamcsúcsot beállítva.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Október közepén kezdett el felfelé menni a token ára, először egy szerényebbnek tekinthető 26%-os emelkedéssel.
Az elmúlt héten aztán sikeresen kitartott ez a szint, támaszként. A bikás lendület újraéledésével innen megindulva sikerült megdönteni az eddigi rekordot.
Egy hét leforgása alatt így több, mint 50%-kal növekedett a projekt piaci kapitalizációja, és mostanra már a top15 kriptó közé került, mindössze néhány hellyel lemaradva a Dogecointól.
A Shiba Inu token jelenlegi forgalomban lévő készlete 395 billió. Szeptemberben a Dogecoin által inspirált kriptó 40%-ot ugrott, miután Elon Musk egy tweetben osztotta meg, Floki névre keresztelt Shiba Inu kutyája érkezését.


Az elemzők többek között ez alapján, október 18-án már előre jelezték, hogy az eladási nyomás megszűnésével a token hegymenetbe válthat.
A kriptoközösség nézetei szerint mind a DOGE, mind a SHIB növekedése egyértelműen támogatást kapott Musk nyilvános megszólalásaiból.
Egy kaliforniai konferencián a milliárdos vállalkozó nemrégiben a kriptopénzekről általánosságban beszélve elmondta, „a kormányok számára vélhetően lehetetlen leállítani a kriptókat, de a terjedésüket le tudnák lassítani”.

Vállalkozóként pedig azon a véleményen van, hogy az amerikai kormányzatnak valójában semmit sem kellene tennie a kriptopénzek szabályozása terén.

Olvastad már? Konszolidáció felé hajlik a Bitcoin, de még van hely a növekedésre

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!