440 millió dolláros tőkebevonáson van túl az USDC-t kibocsátó Circle

-

A pénz számos nagynevű támogatótól érkezett, köztük a Digital Currency Grouptól és az FTX-től.
A Circle kriptofizetési vállalat tegnap bejelentette, hogy egy finanszírozási körben 440 millió dollárt gyűjtött össze.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A vállalat, amely a US Dollar Coin (USDC), a piaci tőkeérték alapján nyolcadik legnagyobb kriptopénz és a Tether mögött a második legnagyobb stabilcoin mögött áll, közölte, hogy a készpénz kiemelt befektetőktől érkezett.
A közlemény szerint ezek közé tartozik a Digital Currency Group, a Fidelity Management and Research Company és az FTX kriptopénztőzsde.

„A küldetésünk és jövőképünk mellett elkötelezett, befolyásos támogatókkal megduplázzuk erőfeszítéseinket, hogy új piacokon terjeszkedjünk, folytassuk az alapvető technológiai innovációt és növeljük a csapatunkat” – mondta Jeremy Allaire, a Circle társalapítója és vezérigazgatója.

A vállalat hozzátette, hogy a pénzt „piaci terjeszkedésünk és növekedésünk előmozdítására” fordítjuk.
Egy szóvivő a Decrypt kriptohírportlának elmondta: „Az egész világon látjuk az ügyfelek igényeit, és a felgyorsult növekedés támogatása érdekében minden régióban beruházásokat tervezünk”.
A Circle azon dolgozik, hogy segítse az online vállalkozásokat a stabilcoinok bevezetésében és a fizetések küldésében.

A Coinbase-szel, az Egyesült Államok első nyilvános kriptopénzváltójával együtt a vállalat 2018-ban indította el az USDC-t.
A Circle azóta a peer-to-peer fizetési iparág vezető tehetségeit vonzotta magához, köztük a Facebook Diem volt ügyvezető alelnökét.

Olvastad már? Nemesfém-guru szerint: „A kriptó okozza a következő pénzügyi válságot”

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: OTA Photos

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 03.23.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma 28.000 dollár alá esett, ahogy a piacok folytatták a legutóbbi Federal Reserve kamatemelésre adott reakciójukat. A Fed 25 bázispontos kamatemelést hajtott végre, miközben...

A Bitzlato felhasználók visszakapják bitcoinjaikat – de csak a felét

A Bitzlato tőzsde felhasználói visszaigényelhetik a tőzsdén tartott bitcoin-egyenlegüknek a felét. A tőzsde Franciaországban tartott szervereit januárban foglalták le a hatóságok, miután a nyugati kormányok...

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!