40000 felé megyünk, de ismét beeshet az ár?

-

Van olyan kereskedő, aki szerint a további emelkedés előtt még várható, hogy a 36 ezer dollárt is megnézi az árfolyam.
A jelek szerint a bikák kezdik megvetni a lábukat, és megcélozták a 40 ezer dolláros szintet. De előtte vajon még lesz egy kis esés?

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Több adat is arra utal, hogy az árfolyam meg tudja tartani a 37500 dolláros kritikus szintet is. Így most mindenki azt latolgatja, hogy vajon kitörés vagy letörés következik?
A volatilitás változása mindenesetre úgy tűnik, a hétvégére akár valami nagyobb mozgást is tartogathat.
Egy népszerű kereskedő szerint a piac vélhetően még egyszer leteszteli a medvék erejét, mielőtt végleg hegymenetbe fordul.

„Úgy vélem, közel vagyunk a trendfordulóhoz. Itt még lehet egy kis korrekció. 36 ezer dolláros bitcoin, és ether 2500-ért? Unalmas napnak nézünk elébe.”

A Glassnode elemzőcsapata két új indikátort is bemutatott, amelyek az árfolyam görbe alját hivatottak előre jelezni.
Ez a kettő, az úgynevezett delta cap és a balanced price azt jelzi most, hogy elértük az aljat, és innen felfelé tart az ár.

Forrás: Glassnode

A sajtóban pedig már olyan elméletek is terjednek, hogy a 2013-as piachoz hasonlóan most is egy dupla csúcsos grafikont rajzol ki az ár, így a folytatás is hasonló lehet.
Az előző két bikapiac során a kisebb csúcsokról történő nagy visszahúzódások többször előfordultak.

Ez vezetett az újabb és újabb csúcsdöntésekhez, így most sem mondhatjuk, hogy a jelenlegi helyzetben bármi szokatlan lenne.
Az S2F modell létrehozója, PlanB szerint is rendben van ez így, egy friss podcast beszélgetés során is arra jutottak, hogy az árfolyam a várható tartományon belül mozog.

Olvastad már? Újra 38.000 dollár fölött a bitcoin, de egy halálkereszt még közbeszólhat…

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!