40%-ot esett az ApeCoin

-

Ahogyan az Otherside projekt körüli hírverés kezd lecsengeni, az ApeCoin ára is tovább eshet. Az APE már 40%-ot csúszott le alig három nap alatt, miután április 28-án 27 dollárnál rekordot ért el.
Ez a márciusi első árfolyamához képest egy tetszetős 2650%-os növekedést jelent. Nemrégiben viszont a Yuga Labs, a Bored Ape Yach Club mögött álló cég bemutatta az Otherside metaverzumos projektjét, megkezdődött a parcellák eladása, így sok befektető elkezdte eladni a tokenjeit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég elmondta, a parcellák tokenizálása nagyjából 5000 dollárnyi APE tokenbe kerül majd, a felhasználók viszont holland típusú aukcióra számítottak, ahol a kikiáltási árat fokozatosan addig csökkentik vagy növelik, míg az adott tétel el nem kel.
Így viszont nincs ok a nagy felhalmozásra, tehát számos tokentulajdonos eladásba kezdett. A Yuga Labs bejelentése után alig három nappal az árfolyam már egészen 17 dollárig ereszkedett.
APE/USD négy órás árdiagram. Forrás: TradingView

Ráadásul a Yuga Labs korlátozta is a parcellákat, az első körben címenként mindössze 2 tokent engedélyeztek.

Jó vétel az APE egy ilyen esés után?

Az APE token elsősorban a Yuga termékeinek, szolgáltatásainak a megvásárlására használható. Van persze DAO, ahol szavazni lehet, de ennek jelentősége egyelőre kicsi.
A Yuga Labs viszont ígéretes startup, egy évvel az indulása után már 4 milliárdos a kapitalizációja, ráadásul a metaverzumos digitális földterületek körül most nagy a felhajtás.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Az OpenSea is nemrégiben jelentette be, hogy a piacterén engedélyezi az APE tokennel való vásárlást. Ráadásul az Ape DAO szavazásra bocsátja, hogy a tokenket átköltöztessék-e saját blokkláncra, vagy maradjanak az Ethereumon.


Egyes elemzők szerint a mostani eséssel nagyjából már elérhette az árfolyam az aljat, bár még nem teljesen csengett le a földeladási őrület.

„A mostani medvés megnyilvánulás őszintén jónak tűnik, hiszen a kapcsolódó ökoszisztéma erős. Ha lecseng a földeladás, ez az árszint jó vételnek tűnhet.”

A technikai elemzés is optimista képet fest

Másfél hónapos létezés után sokan már grafikonokat rajzolnak, mozgóátlagokat számolnak, és a Fibonacci-szinteket figyelik, hogy megjósolják, mi várható.

ApeCoin négy órás árdiagram. Forrás: TradingView

Ez alapján azt valószínűsítik, hogy az árfolyam a mostani gyengélkedésből új erőre kap majd, bár egy további 10%-os csökkenés könnyen előfordulhat, és 16 dollár alá mehet az ár.

Ha viszont a bikák indulnak meg, akkor a jelenlegi szintekből kiindulva vélhetően a 20-24 dollár közötti zóna lesz a megcélzott árfolyam-szint, erre számítanak az optimista kereskedők.

Olvastad már? Mikor indul a Greenwatt.io kripto farmja?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!