Mikor indul a Greenwatt.io kripto farmja?

-


Vendégbejegyzés


Mi zajlik a Green Watt Project körül: mi történik a pre-sale lejárta után és mikor indul el az erőmű? A legtöbben ezekre a kérdésekre kíváncsiak.
A GWP vezetése egy döntés elé érkezett 2022 áprilisában. A kérdés nem egyszerű, arra kell választ találnunk, hogy lezárjuk a pre-sale-t, az eredeti terveink szerint, vagy továbbra is fenntartjuk, hogy az erőmű indulásakor állunk csak át DEX-re, az pedig az eredeti nyári időpontkor fog megtörténni.
Egyik határidő mellett sem döntöttünk véglegesen, de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk először azt, hogyan is áll jelenleg a projekt:
02.11-én birtokba vettük az erőművet. Ez messze a legjelentősebb lépés az előző cikk óta, amiről külön nem csináltunk hírverést, de a 2020 július óta tartó tervezgetés és álmodozás megvalósulása volt.
Köszönet a NAV-nak és az Ügyészségnek akik az engedélyükkel és segítségükkel támogatták és támogatják a célunkat, az erőmű beindítását.
Az első nyílt napot (blog link) is megtartottuk, összesen közel 20-an voltunk.
Azóta a kis csapatunk azon dolgozott, hogy összeszedje az erőmű dokumentációját, ami nem állt rendelkezésre, mint egy doboz LEGO-ban az összeszerelési útmutató. Mi van beépítve az erőműbe és az hogy működik?
Minden műbizonylatolt, CE-s igazolással alátámasztott, helyenként tűz- és robbanásbiztos formában, hogy az az előírásoknak megfeleljen.
Ebben kaptunk segítséget a NAV-tól, a lefoglalt iratokba való korlátozott betekintés keretében és a Kormányhivatal is elérhetővé tett bizonyos dokumentumokat.
A következő lépés, hogy a tavaly lejárt érintésvédelmi, villámvédelmi és néhány szakhatósági engedélyét frissítsük, aztán a gáz, villamos és építési fennmaradási engedélyeket és terveket benyújtsuk a használatbavételi engedélyhez.
Ezekkel párhuzamosan be kell tudnunk szerezni, de minimum leszerződni a megfelelő minőségű és mennyiségű alapanyagra, ami táplálni képes az üzemet.

Akkor már jöhet a próbaüzem, ami azt jelenti, hogy szakaszosan áramot fogunk termelni, először a hálózatra.
Lélegzetvisszafojtva várjuk ezt a pillanatot. Ezt már az ünnepi megnyitó és a gépek behozatala követi!
Örömmel adunk bepillantást ezekbe a folyamatokba, hogy mindenki számára világos legyen, hogy az erőmű elindítása nem gyerekjáték: idő és pénzigényes folyamatok tömkelege.
Hozzájárulunk, hogy látható legyen, hogy napról-napra csináljuk. Ezért is döntöttünk a PRE-SALE folytatásáról, mert felelősségteljesen és pontosan időzítve akarjuk kihasználni a projektben rejlő potenciált és növekedést nemzetközi szinten is.
Ez nem azt jelenti, hogy majd, ha teljes kapacitással működünk, csak akkor megyünk DEX-re és nem is azt, hogy április végén azonnal, hanem valahol a kettő között, amikor egy jelentős esemény (pl.: használatbavételi engedély megkapása, vagy próbaüzem elindulása) megtörténik…

“Mikor indul be az erőmű?” – ezt kérdezgetitek folyamatosan.

Azt hallottuk és tapasztaltuk is, hogy többen azt gondolják, hogy majd miután beindul, veszek GWP tokent, beváltom és beteszem az erőműbe a bányász gépemet.
Hát ez nem így működik, nem adunk ingyen ebédet! Azt az áramot amit mi a piacon eladhatunk 70-90 Ft körül (forrás: HUPX), azt akkor nem fogjuk átadni neked 20 Ft-ért (0,06 GWP/BUSD-nél járunk).
Ez a “klubtagság” csak azoknak jár, akik a PRE-SALE-ben bevásároltak, így az első 3 évben csak nekik lehet bent gépük.
Az, hogy 1 GWP token beváltható 1 kWh-ra megmarad a későbbiekben is. A lehetőség, hogy a gépeiket a 0. pillanatban betegyék, azoknak jár, akik most hozzájárulnak a projekthez még a beindulás előtt.
Utána is vehetsz tokent a DEX-ről és kapjátok az “osztalékot” és várhatjátok a megüresedő helyeket.
Az pedig hogy beváltja-e aki most vett, majd később eldönti, mert az árfolyam növekedés miatt valószínűleg nem fogja, erről majd még írunk! A 200 kW-ból 42 kW már elfogyott.

Tehát mi szükséges az erőmű elindulásához?

Az hogy vegyél GWP tokent – azt, hogy hogyan, ITT megtudhatod. Most olcsón adjuk, nekünk még kell hozzá ~ 350.000 BUSD.
Weboldal: https://greenwatt.io/hu/
Facebook: https://www.facebook.com/greenwatt.io
Telegram: https://t.me/greenwatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!