4 token 0,2 dollár alatt, amivel 1 dollárból 20 dollár is elérhetővé válik

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon jelenleg jelentős optimizmushullám tapasztalható, különösen a Bitcoin (BTC) szektoron belül, amely január végén figyelemre méltó energiát mutatott, amelyet egy bikás kalapács gyertya jelzett.

Ez a momentum nem csak a Bitcoinra korlátozódik, az altcoinok piaca is jelentős rallyra készül, egy sikeres kitörést és retesztet követően.

A Bitcoin árfolyamának ingadozásai, amelyeket kezdetben a spot ETF-ek megnövekedett volumene erősített fel, mostanra beépültek a piacba, megteremtve a terepet a következő hónapok potenciális konszolidációjához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett az ETH/BTC páros egy történelmi árfolyamfordulat szélén tántorog, ami további spekulációkat táplálhat az altcoinok területén.

Várhatóan ez az időszak jelentős erősödést fog megelőzni az altcoin-piacon, ami potenciálisan mintegy 500 milliárd dollárnyi értéket adhat hozzá, megteremtve a terepet a Bitcoin számára, hogy új történelmi csúcsokat érjen el.

Ezen biztató kilátások közepette sikerült felfedeznünk 4 rendkívül ígéretes token, amelyek a mai piacon elfoglalt egyedülálló pozíciójuknak köszönhetően magas hozamot ígérnek.

ScapesMania: A kriptoközösség beszélgetése

A ScapesMania előértékesítése befejeződött, ami magával ragadta a kriptoközösség figyelmét. A projekt úttörő módon több mint 5,4 millió dollárt gyűjtött össze, ami vitákat váltott ki a token értékének lehetséges exponenciális növekedéséről.

A hangsúly most a közelgő, márciusra tervezett Token Generation Event (TGE) felé tolódik, ahogyan azt a közelmúltbeli AMA ülésen is megvitatták.

A TGE közeledtével a rendelkezésre álló ble token pool csökken, ami csökkenti a potenciális hozamok maximalizálásának lehetőségét.

Ne maradjon le róla – a TGE előtt már csak egy kattintásnyira van a csatlakozás lehetősége.

token

Több, mint egy token

A visszavásárlást, égetést, staking és a tulajdonosok számára nyújtott exkluzív előnyöket magában foglaló projekt folyamatosan új csatlakozókat vonz.

A DAO kormányzás megvalósítása biztosítja, hogy a támogatók befolyásolhassák és hasznot húzhassanak egy több milliárd dolláros iparágból.

A múlandó mémérmékkel ellentétben a ScapesMania ($MANIA) egy átgondoltan megtervezett szerencsejáték-ökoszisztéma, amely a 376 milliárd dolláros szerencsejáték-iparban helyezkedik el.

A token használhatósága túlmutat a trendeken és a hype-on, nagyobb likviditást és könnyebb kereskedést ígér a tulajdonosok számára a debütálás után.

A ScapesMania egy többéves szakértelemmel rendelkező csapat támogatásával aprólékosan kidolgozott egy erőteljes, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiát.

>>> A nyilvános eladás ÉLŐ – Tegye meg a lépéseket a hivatalos oldalon! <<<

A közösség lelkesedése és a bálna érdeklődése

A közösséget előtérbe helyezve a ScapesMania hangsúlyt fektet a vásárlói elkötelezettségre, biztosítva, hogy mindenki profitáljon a robusztus tokenomikából és a nagyvonalú jutalmakból.

A projekt kiemelkedik a virágzó közösség ápolása iránti elkötelezettségével.

A 60.000-et meghaladó követői létszámmal és a 20.000 dollárt meghaladó kriptobálnák jelentős befizetéseivel a ScapesMania a hiánypótlóból a mainstreambe való átmenet küszöbén áll.

A közösség izgatottsága összhangban van a projekt széles körű elfogadásának lehetőségével.

A ScapesMania intelligens szerződése megkapta a nagyra becsült biztonsági rangú cégek jóváhagyását, ami a tulajdonosok számára nyugalmat biztosít.

Ezenkívül a díjnyertes csapat rangos támogatást szerzett a blokkláncipar egyik kiemelkedő szereplőjétől.

Használd ki a kedvezményeket és győzze le a piacot

Az idő sürget – ragadd meg a lehetőséget, hogy kihasználd az árengedményeket és potenciálisan felülmúld a piacot, ahogy a ScapesMania nyilvános eladása kibontakozik.

Ne habozz, ragadd meg a részed a jövedelmező tokenekből, mielőtt eltűnnek!

token

token

Csatlakozz a ScapesMania-hoz, és szabadítsd fel a még nagyobb nyereség lehetőségét az UXZ684 kóddal!

Szerezz több ScapesMania zsetont ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írd be az UXZ684-et egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárolsz a weboldal tagsági területén.

Dogecoin (DOGE): A növekvő közösséggel rendelkező úttörő mémérme

A Dogecoin (DOGE) az új címek számában figyelemre méltó növekedést tapasztalt, a növekedés 1,100%-os, ami potenciális emelkedő tendenciát jelez.

A hálózati aktivitás ilyen mértékű növekedését gyakran tekintik bikás indikátornak, ami arra utal, hogy a Dogecoin (DOGE) hamarosan áremelkedést tapasztalhat.

A 2021. májusi történelmi csúcsának elérése után a Dogecoin (DOGE) fenntartotta a valamivel 0,06 dollár alatti támaszszintet.

Október óta emelkedő trendbe kezdett, és decemberre 85%-os fellendülést ért el 0,10 dollárig. Azonban ellenállásba ütközött, ami január 21-re 0,075 dollárig történő csökkenéshez vezetett.

A Dogecoin (DOGE) körüli bikás hangulat , valamint a növekvő hálózat, rövid távú nyereségre utal.

Amennyiben a Dogecoin (DOGE) új bullish fázisba lép, akkor meghaladhatja a decemberi csúcsát, és potenciálisan 0,15 és 0,16 dollár között tetőzhet.

Ugyanakkor a 0,75 dollár alatti csökkenés további csökkenéshez vezethet, ami megkérdőjelezheti a felfelé irányuló lendületét.

Saros (SAROS): A DeFi területen való terjeszkedés

A Saros (SAROS) sikeresen felvett 3,75 millió dolláros finanszírozást, és a Bybit-en való jegyzésre készül, ami jelentős előrelépést jelent a DeFi területen való terjeszkedésben és kínálatában.

A neves befektetők által támogatott finanszírozási kör kulcsfontosságú a Saros Super App fejlesztése szempontjából.

A Bybit-hez hasonló kiemelkedő tőzsdére való bevezetés, valamint az olyan innovatív funkciók bevezetése, mint a SarosID, a Saros (SAROS) potenciális növekedésre pozícionálja a Sarost (SAROS).

A pontos árfolyamhelyzetet nem részletezték, de a stratégiai lépések pozitív kilátásokra utalnak.

A Saros Super App és a SarosID fejlesztése jelentősen növelheti a Saros (SAROS) elfogadottságát és hasznosságát, ami növeli az értékét.

Ezeknek a kezdeményezéseknek a sikere és a Saros (SAROS) árára gyakorolt hatásuk azonban a felhasználói fogadtatástól és a DeFi versenyhelyzettől függ.

Bonk (BONK): A mém érme növekedési potenciállal

A Bonk (BONK) jelentős figyelmet kapott a Solana ökoszisztémán belül, amelyet a mémkultúra és a közösségi elkötelezettség vezérelt.

A 2023. december közepén bekövetkezett 50%-os csúszás ellenére a tőzsdék továbbra is jegyzik a Bonk (BONK) érmét, ami tartós érdeklődést jelez.

A Bonk (BONK) árfolyam-előrejelzései eltérőek, egyes előrejelzések szerint 2025-re elérheti a 0,00009367 dollárt. Az érme teljesítményét valószínűleg a közösségi elkötelezettség és az általános piaci feltételek fogják befolyásolni.

A Bonk (BONK) erős közössége és a Solana ökoszisztémába való integráltsága támogathatja a növekedését.

Magas volatilitása és mémérme jellege azonban kockázatot jelent. A stratégiai partnerségek és a folyamatos fejlesztés kulcsfontosságúak a hosszú távú sikeréhez.

Honk (HONK): A Solana új mémérme-szenzációja

A január 13-án elindított Honk (HONK) gyorsan letette a névjegyét a kriptovilágban, és néhány nap alatt robbanásszerű növekedést tapasztalt a piaci tőke néhány ezerről többmilliósra.

A Honk (HONK) az Untitled Goose Game vírusos mémjeiből merítve ihletet, jelentős rajongói közösséget épített ki, akiket a humoros és lázadó liba témája magával ragadott.

A Honk (HONK) hihetetlen árfolyamnövekedése a szerény kezdetektől a több millió dolláros piaci capig mutatja a mémérmék változékony, de potenciálisan kifizetődő természetét.

A gyors emelkedés rávilágít a spekulatív érdeklődésre és a közösségi támogatásra, ami az értékét hajtja.

A Honk (HONK) célja, hogy egyedi rést vájjon a mémérmék szektorában, és a Solana ökoszisztéma Shiba Inu-ja legyen.

Ez az ambíció különbözteti meg a többi meme érmétől, beleértve a Bonkkal (BONK), egy másik Solana-alapú meme érmével való játékos rivalizálását.

A Honk (HONK) vs. Bonk (BONK) dinamika versenyszerű és szórakoztató elemet ad piaci jelenlétükhöz.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi pályáját érezhető optimizmus jellemzi, amelyet különösen a Bitcoin (BTC) robusztus teljesítménye és az altcoin rally várakozása emel ki.

Ebben az ígéretes környezetben az olyan tokenek, mint a ScapesMania, amelyek ára 0,2 dollár alatt van, figyelemre méltó választásokként tűnnek fel, amelyek potenciálisan jelentősen megsokszorozhatják a tőkéjét, és esetleg egy szerény 1 dolláros vásárlásból 20 dollárt csinálhatnak.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!