Tim Draper továbbra is bullish a bitcoint illetően

-

Tim Draper, egy korai bitcoinbefektető kijelentette, hogy még mindig optimista az első kriptopénz értékét illetően, még az elmúlt hónapokban bekövetkezett árfolyamcsökkenés ellenére is.
Draper úgy véli, hogy az eszköz még mindig értékes mint inflációs fedezeti eszköz, és hogy a piac, amelyen most navigálunk, „nagyon hasonlít” a dotkomlufi kipukkadásához, csak magasabb inflációval.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Tim Draper még mindig bullish a bitcoin iránt

Tim Draper, a korai bitcoinbefektetéseiről híres kockázati tőkés kifejtette álláspontját, amikor a bitcoin értékéről van szó a jelenlegi piaci helyzetben.
A CNBC által sugárzott interjúban Draper kifejtette, hogy a bitcoin jelentősége a kriptopiacok és a hagyományos piacok által tapasztalt visszaesésben az inflációfedezeti tulajdonságainak köszönhető.
Draper a CNBC-nek így nyilatkozott:

„Még mindig bullish vagyok a bitcoin iránt, mert nagyszerű fedezeti elem az inflációval szemben, és ahogy a spekulánsok távoznak, úgy fog eltérni a technológiai részvényektől. Úgy gondolom, hogy a technológiai részvények addig fognak esni, amíg a kamatlábak emelkednek.”

Kibővítette a bitcoinról mint infláció elleni fedezeti eszközről alkotott elképzelését, kijelentve, hogy a valutának ezt a tulajdonságát csak hosszú távon lehet értékelni, és megjegyezte, hogy a rossz kormányzással és a túl sok szabályozással szemben is biztonságos menedéket nyújt.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Bitcoin előnyei és a túlszabályozás

Draper – aki először egy 2014-ben szervezett, közel 30 ezer dollár értékű bitcoinárverésen keresztül fektetett be a bitcoinba – úgy véli, hogy a bitcoinnak a jövőben a fiat világtól elválasztott alternatív pénzügyi rendszerként van helye.
Erről Draper így nyilatkozott:

„Szabadon mozgathatom a bitcoint a világban, és több százezer bányász bizalmát élvezem, akik a blokkláncot figyelik. Eljön majd az a pillanat, amikor az élelmemet, a ruhámat és az otthonomat bitcoinban vásárolhatom meg, és nem lesz szükség a kormányok és bankok által ellenőrzött fiat valutára.”

A kockázatitőke-befektető úgy véli továbbá, hogy a bitcoinbefektetések a Salvadorral kapcsolatos összes probléma ellenére is egy olyan innovációs hullámot indítottak el, amely miatt a kriptobarát politika és szabályozás okán az ágazatban működő cégek Salvadorba költöznek.

Végezetül elmondta:

„Az innovátorok mind oda mennek, mert a kormányunk túlszabályoz, és így elveszítjük az innovációt, mert túl sok a szabályozás.”

Olvastad már? A SEC vezetője figyelmeztette az engedélyek nélkül működő kriptotőzsdéket

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Egy VR projekt most a befektetők favoritja

A kriptovaluta piacok az egyre növekvő, makroszintű ellenszél közepette éppen esnek, és a lassuló spot Bitcoin ETF-beáramlásoknak köszönhetően is csökken az izgalom. A kripto befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!