33,8 millió dollárnyi bitcoint utaltak a Binance-re

-

Whale Alert felfigyelt rá, hogy 5500 bitcoint utaltak a Binance-re egy ismeretlen tárcáról, így félő, hogy hatalmasat eshet a bitcoin értéke.

33,8 millió dollárnyi bitcoint utaltak a Binance-re

Március 29-én valaki 33,8 millió dollárnyi bitcoint utalt a Binance-re egy ismeretlen tárcából.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A kriptotőzsde egyelőre nem erősítette meg, hogy ez egy belső mozgás volt-e, így többen is attól félnek, hogy intézményi befektetők próbálkozhatnak bitcoineladással.


Egyes kommentátárok szerint az utalás egybeesett egy árfolyamzuhanással, amely bizonyíthatja, hogy nem a Binance rendezte újra a tárcáit.
A tranzakció után nem sokkal a bitcoin értéke 6150 dollárról közel 5900 dollárig esett. A tranzakció adatai alapján 5500 bitcoint utaltak több új tárcára.

Twitteres kommentátorok azonnal spekulálni kezdtek – egyesek szerint 4000 vagy akár 1000 dollárig eshet ezzel a bitcoin értéke. Az árfolyam azonban a cikk írásakor már helyreállt, 6300 dollárra.
Múlt héten a Bitcoinist úgy számolt, hogy a vezető kriptopénz értéke összeomolhat a 6000 dolláros szint elérése után egy dupla top alakzatot követően, amely egy medve jel lenne a technikai elemzések szerint.
Whale Alert korábban megírta, hogy 320 millió dollár értékben valaki 50 343 bitcoint utalt két ismeretlen tárca között.
Az utalás azonban egy belső átutalásnak tűnik, de nem tudni, hogy melyik tőzsde állhat mögötte. Csak annyit tudhatunk, hogy a fogadó cím gyakorta végez jelentős tranzakciókat.

Az intézményi befektetők adják el bitcoinjukat?

Attól függetlenül, hogy a Whale Alert észrevétele belső utalás volt-e, több intézményi befektető is eladta bitcointartalékát.
Valószínűleg az intézményi befektetők állhattak a bitcoin legutóbbi hatalmas értékcsökkenése mögött is, mely során egyetlen nap alatt több mint 20%-ot esett a vezető kriptopénz értéke, ezzel a legnagyobb esést hozta tavaly október óta.
A drámai zuhanás a koroanvírus körüli pánikkal együtt érkezett, amely a hagyományos piacokra is jelentősen kihatott.

Olvastad már? 4 éves ciklusokat követ a bitcoin árfolyama?

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!