Nagy lehetőséget teremt Amerikának a kínai kriptotilalom

-

A floridai Miami polgármestere úgy látja, hogy a kínai kriptopénzek visszaszorítása egy olyan „fordulópont”, amely „hihetetlen lehetőséget teremt Amerika számára”.
Mint mondta: „Az ő veszteségük a mi nyereségünk, és Amerika vezetheti és vezetni fogja a jövőt azáltal, hogy tiszta energiát biztosít a Bitcoin-bányászoknak és mindazoknak, akik a Bitcoinra, vagy a Bitcoinnal építenek”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Miami polgármestere úgy látja, hogy az USA profitál a kínai kriptokülönbözetből

Miami polgármestere, Francis Suarez, aki megpróbálja városát a Bitcoin központjává tenni, a kínai kormány kriptoigorításában nagy lehetőséget lát városa és az USA számára:

„A fordulópont most jött el. Ez hihetetlen lehetőséget teremt Amerika számára.”

Suarez a héten kommentálta a kínai szigorítást: „Kína bitcoinbetiltása hatalmas hiba, amelynek hatásait generációkon át érezni fogjuk.  Az ő veszteségük a mi nyereségünk, és Amerika vezetheti és vezetni fogja a jövőt azáltal, hogy tiszta energiát biztosít a Bitcoin-bányászoknak és mindazoknak, akik a Bitcoinra, vagy a Bitcoinnal építenek”.
Miami polgármestere nem az egyetlen politikus, aki úgy látja, hogy Kína kriptók elleni keménykedése lehetőséget jelent az USA számára.

„Kína a kriptók, köztük a bitcoin elleni autoriter keménykedése nagy lehetőség az USA számára, és egyben emlékeztet minket arra, hogy hatalmas strukturális előnyünk van Kínával szemben” – mondta Pat Toomey szenátor.
Patrick McHenry képviselő azt mondta:

„Kína korlátozó döntése tökéletes lehetőséget kínál Amerikai vezető szerepvállalására a kriptopénzek terén”.

Suarez polgármester a hét elején elmondta, hogy aktívan próbálja meggyőzni a kriptopénzbányászokat arról, hogy Dél-Florida nagyszerű lehetőségeket kínál a bányászathoz, beleértve a tiszta energiaforrások lehetőségeit, mint például a nukleáris, a napenergia és a vízenergia.
Megerősítette, hogy beszélt a Florida Power & Light vezérigazgatójával, Eric Silagyval a kriptovállalkozások térségbe vonzásáról.

Májusban azt tweetelte, hogy Miami városa „a Florida Power & Light által biztosított tiszta nukleáris energiával bányászhat bitcoint”, hangsúlyozva:

A világ kriptobányászati fővárosa akarunk lenni, és tudjuk, hogy ez fenntarthatóan és a napenergia bevonásával is megvalósítható.

Olvastad már? Bezárásra kényszerült egy Ethereum bányászati pool a kínai szigorítás miatt

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: pavelcoan

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Standard Chartered Bank szerint a felezés után 150.000 dollárra emelkedhet a bitcoin ára

Geoff Kendrick, a Standard Chartered Bank elemzője és a digitális eszközök kutatásának vezetője úgy véli, hogy a bitcoin valószínűleg emelkedő trendbe kerül a felezés után. Egy...

Kriptobarát tőzsdebiztost neveztek ki Nigériában

A nigériai elnök kinevezte az új Tőzsdei Értékpapír- és Tőzsdei Bizottság (SEC) elnökét, hogy jó hatást gyakoroljon a tőkepiac szabályozására, a befektetői bizalom megerősítésére és...

5,3 milliárd dolláros büntetést kell fizetnie a Terraform Labs alapítójának

A Terraform Labs és Do Kwon, a cég alapítója ellen súlyos vádak merültek fel az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) részéről. A vádak szerint értékpapír-csalást...

A CoinPoker eltörölte az összes kifizetési díjat

Vendégbejegyzés A CoinPoker egy nagyon jól ismert kripto fogadási alkalmazás, és egyúttal a világ legnagyobb kriptopóker felülete is. Fejlesztői csapata kedden egy X-beli bejegyzésben közölte, hogy megszüntette...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!