3 veterán igazgató is otthagyta a CoinMarketCap-ot

-

Carylyne Chan, a CoinMarketCap (CMC) korábbi fő stratégiai vezérigazgatója több mint két év után hagyta ott a céget.

Carylyne Chan, a CMC fő stratégiai igazgatója és átmeneti vezérigazgatója otthagyja az ismert kripto oldalt két kollégájával, Jeremy Soew és Spencer Yang-al együtt.

Chan 2018 januárja óta dolgozik a cégnél, augusztus 31-én pedig beadta felmondását. Akkor lett a CMC átmeneti vezérigazgatója, amikor idén áprilisban a Binance felvásárolta az oldalt.
Seow már 2019 júniusa óta a CMC termékekért felelős alelnöke volt, Yang szintén júniusban csatlakozott, mint műveletekért, növekedését és jövedelmekért felelős alelnök.
Chan egy interjúban elmondta, hogy abban a reményben hagyja ott a CMC-t, hogy az oldalnak idővel még nagyobb szerepe lesz a kriptopénzekről való oktatában. Ennek ékköve a „CMC Alexandria” lenne a közeljövőben, amely egy új oktató része lenne az oldalnak új felhasználók részére.
Chan víziója egy kooperatív, közösség által vezérelt „forradalom”, amely hatalmas együttműködést igényel, mielőtt elérnék a kriptopénzek széles körű elterjedését.

„Amellett, hogy fényt derítünk a kriptopénzek összetette belső működésére, úgy hiszem, hogy sokkal több mindent tehetnénk azért, hogy egyszerűbb legyen a technológia használata. Már szinte mindenki tudja, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelői feleületek és termékek lehetnek a globális elterjedés kulcsa.”

Búcsúlevelében azt írta a CMC közössége számára, hogy személyesen ő vette fel és képezte ki a CMC 50 fős csapatának több mint negyedét. Munkája során azon dolgozott, hogy az oldal átláthatóbbá tegye a különböző kriptoprojekteket.

Ezek közt szerepel az adatok átláthatóságáért és ellenőrizhetőségéért felelős szövetség megalapítása és új számlálók bevezetése, valamint az oldalon látható adatok megbízhatóságának pontozása is.
2019 tavaszán a CMC elindított két kriptopénz árfolyam mutatót a Nasdaq, Bloomberg és Refinitiv (Thomson Reuters) oldalán, hogy „mainstream” oldalakon is láthatóvá tegye a kriptopénzek értékét.

„Abban reménykedem, hogy idővel megcáfolhatjuk a kritpopénzekről keringő tévképzeteket. Ez idővel sikerülhet, ugyanis a különböző kripto-derivátumok egyre jobban elterjedhetnek és megmutathatják a bennük rejlő lehetőségeket.

Olvastad már? Egy kínai bank átmenetileg elindította Kína digitális pénzét

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!