3 veterán igazgató is otthagyta a CoinMarketCap-ot

-

Carylyne Chan, a CoinMarketCap (CMC) korábbi fő stratégiai vezérigazgatója több mint két év után hagyta ott a céget.

Carylyne Chan, a CMC fő stratégiai igazgatója és átmeneti vezérigazgatója otthagyja az ismert kripto oldalt két kollégájával, Jeremy Soew és Spencer Yang-al együtt.

Chan 2018 januárja óta dolgozik a cégnél, augusztus 31-én pedig beadta felmondását. Akkor lett a CMC átmeneti vezérigazgatója, amikor idén áprilisban a Binance felvásárolta az oldalt.
Seow már 2019 júniusa óta a CMC termékekért felelős alelnöke volt, Yang szintén júniusban csatlakozott, mint műveletekért, növekedését és jövedelmekért felelős alelnök.
Chan egy interjúban elmondta, hogy abban a reményben hagyja ott a CMC-t, hogy az oldalnak idővel még nagyobb szerepe lesz a kriptopénzekről való oktatában. Ennek ékköve a „CMC Alexandria” lenne a közeljövőben, amely egy új oktató része lenne az oldalnak új felhasználók részére.
Chan víziója egy kooperatív, közösség által vezérelt „forradalom”, amely hatalmas együttműködést igényel, mielőtt elérnék a kriptopénzek széles körű elterjedését.

„Amellett, hogy fényt derítünk a kriptopénzek összetette belső működésére, úgy hiszem, hogy sokkal több mindent tehetnénk azért, hogy egyszerűbb legyen a technológia használata. Már szinte mindenki tudja, hogy a jobb felhasználói élmény, az egyszerűbb kezelői feleületek és termékek lehetnek a globális elterjedés kulcsa.”

Búcsúlevelében azt írta a CMC közössége számára, hogy személyesen ő vette fel és képezte ki a CMC 50 fős csapatának több mint negyedét. Munkája során azon dolgozott, hogy az oldal átláthatóbbá tegye a különböző kriptoprojekteket.

Ezek közt szerepel az adatok átláthatóságáért és ellenőrizhetőségéért felelős szövetség megalapítása és új számlálók bevezetése, valamint az oldalon látható adatok megbízhatóságának pontozása is.
2019 tavaszán a CMC elindított két kriptopénz árfolyam mutatót a Nasdaq, Bloomberg és Refinitiv (Thomson Reuters) oldalán, hogy „mainstream” oldalakon is láthatóvá tegye a kriptopénzek értékét.

„Abban reménykedem, hogy idővel megcáfolhatjuk a kritpopénzekről keringő tévképzeteket. Ez idővel sikerülhet, ugyanis a különböző kripto-derivátumok egyre jobban elterjedhetnek és megmutathatják a bennük rejlő lehetőségeket.

Olvastad már? Egy kínai bank átmenetileg elindította Kína digitális pénzét

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.05.

Prémium Solana (SOL) A közismert nevén TD Sequential Indicator (Tom DeMark szekvenciális mutató) azt sugallja, hogy a SOL elérhette a helyi csúcsot. A Solana (SOL) heti grafikonján egy...

A Bitcoin rallyja megosztottságot okoz a kereskedői magatartásban

A Bitcoin (BTC) rallyja az elmúlt hónapokban számos short pozíció felszámolását okozta. A hirtelen árfolyam-emelkedés miatt a kereskedők között megosztott döntéshozatal alakult ki. A különböző vélemények A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!