3 tényező szerint masszív kiárusítás lesz 10.000 dolláron

-

A bitcoin, de egyébként a teljes kriptopiac egy erőteljes konszolidációs fázisba lépett az elmúlt néhány napban, hiszen továbbra is egy jelentős növekedési lendületért küzd.

Sikerült ugyan stabilizálódnia a 9000 dolláros régió közepén, a 9700 és 10.000 dollár közötti ellenállás azonban bebizonyította leküzdhetetlenségét.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egy elemző rámutatott három olyan tényezőre, amelyek okokat szolgáltatnak arra, hogy az éppen zajló növekedés sem fog különbözni a hetekkel, hónapokkal ezelőtt látottaktól.

Kifejtette, hogy a spot order book egyensúlyának eladási oldal felé történő eltolódásán túl egyéb nyugtalanító tényezők is közrejátszhatnak a történésekben.

Ezen három tényező szerint gyors bitcoinértékesítés van kilátóban

A cikk írásakor a bitcoint 9500 dollár felett kereskedik, amely nem számít nagy változásnak az elmúlt néhány nap árfolyamához képest.

A kriptopénz hirtelen egy erőteljes kereskedési zónában találta magát 9300 és 9700 dollár között.

A felső határon található ellenállás igencsak erősnek bizonyult, hiszen valahányszor meglátogatta az árfolyamgörbe, azt mindig intenzív csökkenés követte.

Egy elemző megjegyezte, hogy ez a rali feltűnően hasonlít a hetekkel ezelőttiekhez. Ha a bitcoin megismétli a múlt héten 10.000 dollár körül végrehajtott árműveletét, azt egy figyelemre méltó csökkenés követheti.

„Ez idáig a BTC 10.000 dollárhoz való közeledése az előző kettő ilyen mozdulat elemeit másolta • A spot order bookok erősen az eladási oldal felé tolódtak • Hiányzik az ajánlati oldal újratöltése […]” – árulta el a kereskedő.

Milyen értékekre küldheti a BTC-t a potenciális csökkenés?

A nem régi visszahúzódások alapján egy 9700 dolláros szinttesztelés akár 7000 dolláros régióig ránthatná vissza a vezető kriptopénz értékét az elemzők szerint.

A Calmly nevű Twitter-felhasználó egy legutóbbi bejegyzésében bemutatott egy lehetséges visszahúzódást, kiemelve azt az erős csökkenést, amely a múlt héten történt.

„Bitcoin: továbbra is rövid, most egyértelmű érvényesítéssel. Ez az, amire legközelebb számítok” – fejtette ki, miközben utalt a feljebb látható csártra.

Hogy milyen trendre kell számítanunk a jövő héten az minden bizonnyal aszerint lesz meghatározható, hogy sikerül-e letörni a 9300 dolláros támaszszintet vagy sem.

Olvastad már? 80.000 hitelkártya adata került fel az dark webre

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!