3 érme, amely februárban 10 dolláros befektetésből 1000 dollárra repülhet

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg hanyatláson megy keresztül, és az olyan jelentős érmék, mint a Bitcoin és az Ethereum értéke csökkent.

Ezt a helyzetet nagyrészt átmeneti visszaesésnek tekintik, a várakozások szerint fellendülés várható, amelyet valószínűleg a közelgő Bitcoin feleződés befolyásol.

A szakértők szerint a visszaesés egy normális piaci korrekció része, és azt tanácsolják a befektetőknek, hogy maradjanak türelmesek, mivel a visszaesés hosszú távú előnyökkel járhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetőket arra biztatják, hogy inkább figyeljék a láncban zajló elemzések és a piac általános teljesítményét, minthogy a rövid távú ingadozásokra reagáljanak.

E piaci forgatókönyv közepette több potenciális, magas hozamú választás is felmerül.

Rengeteg kutatást végeztünk, hogy meghatározzuk, melyik a 3 legjobban teljesítő kriptovaluta, amelyet érdemes megvenni a következő hónap kolosszális potenciális nyereségéért.

ScapesMania: A potenciál felszabadítása

Februárhoz közeledve a ScapesMania úttörő forrásgyűjtése a befejezéshez közeledik, megnyitva az utat a népszerű tőzsdéken való közeli bevezetéshez.

Egy tapasztalt csapat vezetésével a tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégia célja, hogy új magasságokba repítse a ScapesMania tokent.

A digitális eszközök birtoklásán túl a ScapesMania olyan előnyöket kínál, mint a token visszavásárlás és -égetés, valamint a staking.

A mémekkel teli piacon a gyakorlatiassága különbözteti meg.

Fedezze fel az úttörő ScapesMania projektet, és ragadja meg a lehetőséget, hogy csatlakozzon az előértékesítéshez, mielőtt túl késő lenne!

kripto

Előértékesítési betekintés

A ScapesMania lenyűgöző több mint 4,800,000 dollárt gyűjtött össze a közönség/ kiskereskedelmi szektorból, vonzerőt szerezve a népszerű kriptomédia platformokon és biztosítva az elismert kripto influencerek jóváhagyását.

Az előértékesítési fázisban lévő támogatók jelentős nyereségnek lehetnek tanúi a tőzsdei bevezetés után, ami potenciálisan felülmúlhatja a főbb eszközosztályok teljesítményét.

Exkluzív, akár +102%-os bónuszok várják a korai támogatókat, valamint olyan egyedülálló lehetőségek, mint a token-visszavásárlás és -égetés, valamint a staking.

Biztonság és elismerés

A ScapesMania az iparág vezető biztonsági rangsoroló cégei által auditálva bizalmat ébreszt a korai elfogadókban.

A projekt máris hullámokat vet a főbb nyomkövető weboldalakon, és tárgyalások folynak a kiemelkedő tőzsdéken való bevezetésről.

A közösség a közösségi médiában meghaladja a 60.000 követőt, heti 12%-os növekedési ütemet tapasztalva.

Játékos ökoszisztéma

A ScapesMania dinamikus játék-ökoszisztémaként virágzik, amely mind az alkalmi játékosokat, mind a kriptográfiában jártas közönséget vonzza.

A játékosoknak nem kell eligazodniuk a kriptobonyolultságban; a tokenek tulajdonosai alakíthatják az ökoszisztéma jövőjét, és játék nélkül élvezhetik a jutalmakat.

A 20.000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák felismerték a benne rejlő lehetőségeket, és csatlakoztak a projekt lendületéhez.

>>> Utolsó esély az elővásárlási kedvezményre – Csatlakozz most! <<<

Korlátozott idejű ajánlat

A ma elérhető 20%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek olcsón megvásárolhatók.

A lehetőség ablaka gyorsan bezárul – ne hagyja ki.

Ragadd meg a tokeneket most, és indulj el egy izgalmas utazásra a ScapesManiával!

érme

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a ZBU419 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Bonk (BONK): Navigálás a piaci ingadozásokban

A Bonk (BONK), a Solana (SOL) blokkláncra épülő mémérme, nemrégiben visszaesést tapasztalt a piaci teljesítményében.

A Bonk (BONK) Futures Open Interest tíz napja a legalacsonyabb szintre esett, ami a kereskedési aktivitás és az érdeklődés csökkenését jelzi.

Az Open Interest csökkenése a hangulat megváltozására és a kereskedők körében megnövekedett profitrealizálásra utal.

A Bonk (BONK) 2023 decemberében érte el csúcsértékét 0,000024 dolláron, az előző hónap 2900%-os emelkedését követően.

Az árfolyam azonban azóta 42%-ot esett az elmúlt hónapban, jelenlegi kereskedési értéke 0,0000108 dollár. Ezt a csökkenést a kereskedők fokozott profitkivonási törekvéseinek tulajdonítják.

A közelmúltbeli áresés ellenére az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint a Chaikin Money Flow (CMF) és a Money Flow Index (MFI) bikás eltérést mutattak, ami egy lehetséges trendfordulóra utal.

A piac azonban továbbra is medveciklusban van, amit a MACD (Moving Average Convergence/Divergence) mutató negatív értéke is jelez.

Bár az agresszív vevők egy kis csoportja lehet, a piaci kereslet összességében továbbra is gyenge, és további árcsökkenésre kerülhet sor.

Xai (XAI): Az alacsony tőkekapacitású kriptopénzek játékváltójaként tűnik fel

A Xai (XAI) jelentős szereplőként tűnik fel az alacsony kapitalizációjú kriptopiacon, különösen a játékiparban.

Egyedülálló megközelítést kínál azáltal, hogy lehetővé teszi a hagyományos játékosok számára, hogy kriptotárca nélkül birtokolhassanak és kereskedhessenek játékbeli tárgyakkal.

Ezáltal a Xai (XAI) a játékélmény fokozásának praktikus eszközeként pozícionálja a Xai-t.

A Xai (XAI) jelenleg 0,75 dollár körül kereskedik. A forgalomban lévő készlet 277.118.150 XAI érme.

A token piaci jelenléte élénk, ellentétben a Bitcoin nagyobb piaci részesedésével és kereskedési volumenével.

A Xai (XAI) kiemelkedik a játékosok számára nyújtott kézzelfogható előnyeivel, mivel valós értéket kínál a virtuális eszközökért.

A hálózat inkluzivitása és a decentralizáció iránti elkötelezettsége kulcsfontosságú erősségei.

Azonban a horizonton egy potenciális 30%-os visszalépés fenyeget, ami bizonytalansági elemet ad a Xai (XAI) jövőbeli pályájához.

A token szerencsejáték-szektorra gyakorolt hatása és a blokklánc technológia szélesebb körű elterjedésében betöltött szerepe döntő tényező lesz a jövőbeli siker szempontjából.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiacon, amelyet általános visszaesés jellemez, három token – Bonk (BONK), Xai (XAI) és ScapesMania – emelkedik ki egyedi ajánlataival és magas hozamlehetőségével.

A ScapesMania, amely még mindig az előértékesítési szakaszban van, a játékkal kapcsolatos koncepciója és a jelentős közösségi média hype miatt hívja fel magára a figyelmet, ami ígéretes jövőre utal.

Az újonc talán a legjobb projekt, amely segítségével potenciálisan jelentős hozamokat érhet el a következő hónapban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!