Synthetix (SNX) technikai elemzés 01.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Synthetix (SNX)

A december 12-én regisztrált 4,95 dolláros csúcsár 35%-os csökkenése után a Synthetix (SNX) árfolyama a V3-as perpetualsról szóló kedvező hírek hatására fordulópontra juthatott.

A Relatív Erősség Index (RSI) emelkedett felfelé, ami arra utal, hogy a bikák vételi felhívásokkal reagálnak a hírekre.

Ha növelik a vételi nyomást, a Synthetix árfolyama megindulhat felfelé, potenciálisan leküzdve a csatorna középvonalának köszönhető ellenállást 3 dollár körül, mielőtt tesztelné a 100 napos SMA-t (Simple Moving Average) 3,28 dollárnál.

Tovább építkezve fent az altcoin árfolyama szembekerülhet a 3,76 dolláros 50 napos SMA-val, amely felett a medvés technikai formáció feletti esetleges áttörés várható.

Erősen bikás esetben az SNX árfolyama a 3,87 és 4,53 dollár közötti kínálati zónába merészkedhet.

A 4,21 dolláros középvonal (átlagos küszöbérték) feletti törés és zárás megerősítené a felfelé irányuló tendenciát, és a Synthetix ár valószínűleg visszaszerezné a 4,95 dolláros tartományi csúcsot, amely közel 60%-kal a jelenlegi szintek felett van.

Másrészt, ha a medvék megerősítik az SNX-et, a Synthetix árfolyama kiterjesztheti az esést, és átcsúszhat a 200 napos SMA-n 2,77 dollárnál, mielőtt a csatorna alsó határának támasza alá esne.

Szörnyű esetben az altcoin a 2,31 dolláros támaszig zsugorodhat, vagy rosszabb esetben az 1,90 dolláros támaszpadlóig gurulhat. Ez 40%-os esést jelentene a jelenlegi szintek alá.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!