2024-ben is fényesen ragyognak a kriptovilág rejtett csillagai

-

A kriptovaluták lendületes világában 2024-ben egy érdekes narratívának lehetünk tanúi, ahol a Bitcoin (BTC) feleződése a piaci dinamika átformálására készül.

Történelmi szempontból a Bitcoin dominanciája volt a kriptopiac barométere, amely 52%-os csúcsot ért el, amikor a 71.000 dolláros határral flörtölt.

Annak ellenére, hogy kissé visszaszorult, a felezés körüli várakozás az altcoinok irányába történő sorsfordító elmozdulásra utal.

Az olyan elemzők, mint Michael van de Poppe, a Bitcoin (BTC) csökkenő dominanciáját emelik ki az altcoinok feltámadásának katalizátoraként, kiemelve egy ciklikus mintát, ahol a Bitcoin (BTC) jelentős növekedése megelőzi az altcoinpiacok raliját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a mintázat, amelyet a kockázati tőke és a lakossági befektetők hajtanak, akik a Bitcoinon (BTC) túlmutató értéket keresnek, fényes jövőt jelez az altcoinok számára a halving után.

Ma már egyértelmű, hogy számos olyan projekt van, amely a kriptopénzek rejtett gyöngyszemének tekinthető. Ezek azért nem nyilvánvalóak, mert nem nyomta őket megszállottan a fizetett promóció.

Kötelességünknek éreztük, hogy reflektorfénybe állítsuk ezeket az alulértékelt, de rendkívül ígéretes projekteket.

ScapesMania: Ahol a játék találkozik a kriptovalutával

A ScapesMania egy sikeres előértékesítést követően tette meg várva várt debütálását a kereskedési színtéren, 6,125 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtve, és jelentős, 18,4K tulajdonosból és több mint 60K követőből álló követőtábort vonzva.

Ez jelentős mérföldkövet jelent a projekt számára.

A debütálásra a PancakeSwap-on, a Binance Smart Chain hálózaton belüli, nagy felhasználói bázisáról ismert, jó hírű decentralizált tőzsdén (DEX) került sor.

A kereskedés rugalmassága és a tokenek megugrása

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párossal indult, az USDT-t a közösségi keresletnek megfelelően elsődleges likviditási forrásként választva. A debütáló kereskedési nap lenyűgözően alakult, bizonyítva a token rugalmasságát és utalva a projekt ígéretes kilátásaira.

Egyértelmű, hogy a ScapesMania nem csak egy múló ICO-projekt, hanem egy komoly vállalkozás, amely elkötelezett amellett, hogy a közösségével együtt növekedjen.

A első 24 órában a birtokosok száma közel 18,41K-nál stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának élére katapultálta.

A tőzsdei bevezetést követő kevesebb mint három hét alatt a token ára minden idők legmagasabb, 0,01477 dolláros árfolyamára szökött, ami figyelemre méltó, 147,77%-os emelkedést jelent.

kripto

A ScapesMania egyedülálló megközelítése

A ScapesMania innovatív megközelítést kínál a játékhoz, egy olyan magával ragadó játék ökoszisztémát kínálva, amely a játékosok számára kriptotudástól függetlenül elérhető.

A tulajdonosok egy decentralizált autonóm szervezeten (DAO) keresztül részt vehetnek a projekt teljesítményében és befolyásolhatják annak irányát.

A bővülő casual játékpiacra való belépés egy bika fázisban pozícionálja a ScapesManiát a sikerre, különösen figyelembe véve a kriptopénz területen a játékprojektek közelmúltbeli megugrását.

A tokenomika és a hasznosság

Mi különbözteti meg a ScapesManiát az aprólékosan kidolgozott tokenomika, a hirtelen tokening-ingadozások megelőzését szolgáló intézkedésekkel.

A $MANIA token a DAO-n belüli irányítás és a játékbeli fizetőeszköz szerepét tölti be, további előnyökkel, mint például az extra jutalmakért való tétgyűjtés.

A csoport elkötelezett a token hasznosságának fokozása és az ökoszisztémán belüli felhasználási eseteinek bővítése mellett.

A marketing stratégia és a közösségi bizalom

A tőzsdei bevezetést követő átfogó marketingstratégiával és a kriptoközösség elismert személyiségeinek jóváhagyásával a ScapesMania vonzerőt és láthatóságot szerez.

A bevezetést követő marketingstratégia hatékonyságát mutatja a 6 millió dolláros előértékesítési siker, a több mint 18.400 tulajdonos, a több mint 60.000 tagot számláló közösség és az átlagosan 75.000 havi látogató.

A ScapesMania sikeréhez elengedhetetlenül hozzátartozik a közösség bizalma, a népszerű platformokon keringő beszélgetések és a bálnák figyelemre méltó befizetései.

A csapat elismeréssel adózik hűséges közösségének támogatásáért, de továbbra is a jövőbeli törekvésekre összpontosít.

A növekedési lehetőségek és a fejlesztés fókusza

A ScapesMania a jövőre nézve arra törekszik, hogy kihasználja a fellendülő casual gaming piacot, szorosan igazodva a közösség kívánságaihoz, és kihasználva a partnerségeket a termékfejlesztéshez.

A vezérigazgató kiemeli a képzett csapat és a folyamatos fejlesztési erőfeszítések fontosságát az ambiciózus célok elérése érdekében:

„Mint tudják, az ambiciózus célok eléréséhez a képzett csapat eléggé döntő fontosságú. Már most láthatják, hogy az indító csapatunk mennyire képzett és hatékony. Párhuzamosan dolgozunk a terméken. A fejlesztőcsapat megerősítését is prioritásként kezeljük. A működés racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a technológiai igazgatói szerepkört.”

Csatlakozz az utazáshoz

Miközben a ScapesMania folytatja útját, most itt a tökéletes alkalom, hogy felfedezze az ígéretes tájat és bekapcsolódjon.

A tőzsdei bevezetés óta tartó árstabilitás és az új tulajdonosok növekvő érdeklődése miatt a ScapesMania jövője ígéretesnek tűnik.

kripto

Lépj be a közösségbe, és fedezd fel a ScapesMania univerzumot még ma.

>>> Csatlakozz több mint 18.000 tulajdonoshoz – Szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Neo (NEO): Egy ígéretes digitális eszköz

A Neo (NEO) számos hullámvölgyet élt meg, és jelentősen a 197 dolláros történelmi csúcs alatt kereskedik. A 2023-as piaci fellendülés ellenére a Neo (NEO) küzdött, hogy visszanyerje lendületét, jelenleg 11,08 dollár körül kereskedik.

E teljesítmény a Neo (NEO) iránti óvatos piaci hangulatot jelzi, ami tükrözi az általánosabb iparági trendeket és a befektetői tétovázást.

A Neo jövőbeni árfolyam-pályája óvatosan optimistának tűnik. A 2024-re vonatkozó előrejelzések 9,13 és 22,19 dollár közötti potenciális ársávot jeleznek. 2025-re az előrejelzések ambiciózusabbá válnak, és 18,78 és 27,04 dollár közötti ársávra számítanak.

2030-ig tovább tekintve a Neo (NEO) potenciálisan 55,66 és 80,12 dollár közötti árfolyamot érhet el, ami a jelenlegi kihívások ellenére jelentős növekedési potenciált mutat.

A Neo (NEO) jövőjét a lehetőségek és kihívások keveréke jellemzi. A Neo (NEO) a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségével és a közösség erős támogatásával rendelkezik az alapokkal ahhoz, hogy leküzdje a jelenlegi akadályokat.

A piaci dinamizmus és a verseny azonban jelentős kihívásokat jelent. A befektetők és a rajongók számára a Neo (NEO) útja továbbra is az optimizmus és az óvatosság éber keveréke marad.

IOTA (IOTA): Az innováció és a piaci elvárások áthidalása

Az egyedi Tangle technológiájáról ismert IOTA (IOTA) döntő szakasz előtt áll. Az IOTA (IOTA) a 2024-es évet csökkenő tendenciával kezdi, és a stratégiai partnerségek és innovációk kihasználásával kívánja megfordítani a sorsát.

A múltbeli visszaesések ellenére a projekt a dolgok internetére (IoT) összpontosítva potenciális növekedésre pozícionálja magát, ami a szélesebb körű piaci fellendüléstől és elfogadástól függ.

Az IOTA (IOTA) árprognózisai óvatosan optimista kilátásokat tükröznek. 2024-ben a coin várhatóan 0,1589 és 0,47 dollár között ingadozik, és 2025-re jelentős esélye van arra, hogy elérje a 0,55 dollárt.

A 2030-ig szóló hosszú távú előrejelzések 1,28 és 2,02 dollár közötti ársávot valószínűsítenek, ami erős növekedési potenciált jelez a volatilis piaci környezet közepette.

Az IOTA (IOTA) előtt álló utat technológiai előnye és piaci alkalmazkodási stratégiái alakítják.

Bár a projekt innovatív alapjai szilárd platformot kínálnak a növekedéshez, a piaci és szabályozási kihívások továbbra is jelentős akadályok maradnak.

Az IOTA (IOTA) sikere azon múlik majd, hogy képes lesz-e megküzdeni ezekkel a kihívásokkal, miközben elősegíti az elfogadást és a partnerségeket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Kava (KAVA): A DeFi úttörőjének útja a jövőbe

A Kava (KAVA) a kriptópiacra jellemző volatilitást tapasztalt, árfolyama jelentősen ingadozott az eddigi legmagasabb értékétől. A platform a DeFi szolgáltatásokra és a fedezeti kölcsönökre való összpontosítása jól pozícionálja a kripto ökoszisztémán belül, a jelenlegi árfolyambizonytalanságok ellenére.

A Kava (KAVA) prognózisai optimisták, a 2024-es árfolyam-előrejelzések 0,62 és 1,30 dollár között mozognak.

A Kava (KAVA) 2025-re várhatóan jelentős növekedést fog tapasztalni, és az árak potenciálisan 1,36 és 3,39 dollár között alakulhatnak.

2030 felé tekintve az előrejelzések még biztatóbbak, a KAVA ára 8,72 és 12,55 dollár között lehet.

A Kava (KAVA) jövője szorosan összefonódik a DeFi szektor fejlődésével. Mivel a platform folytatja az innovációt és bővíti kínálatát, a növekedési potenciál jelentős.

A Kava (KAVA) tartós sikere és relevanciája szempontjából azonban kulcsfontosságú lesz a szabályozási nyomás és a piaci verseny összetett környezetében való eligazodás a feltörekvő DeFi térben.

Következtetés

A jelen írás egyik projektje sincs túlexponálva vagy túlzottan erőltetve. Úgy tűnik, hogy a legjobb pillanataik még előttük állnak, ezért minden egyes érmét érdemes megfontolni. ,

Az általános favoritunk a ScapesMania, egy innovatív casual gaming projekt, amely nagyon ígéretes.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!