2024-ben 5 altcoinra kell figyelni: Ezek a kriptók lehetnek a következő nagymenők?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacának megugrása megragadta a befektetők figyelmét, akik a következő nagy sikert keresik.

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, kulcsfontosságú megkülönböztetni, hogy mely altcoinok emelkedhetnek kiemelkedő pozícióba.

Ebben a cikkben öt olyan kriptovalutát emelünk ki, amelyek idén komoly hatást érhetnek el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Innovációs alapjaik és növekvő közösségeik azt sugallják, hogy a Bitcoin nyomdokaiba léphetnek, így érdemes őket figyelemmel kísérni.

Olvasd tovább, hogy felfedezd azokat a kriptovalutákat, amelyek figyelemre méltó növekedés előtt állhatnak.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég meghökkentő debütálásával hullámokat vert a kriptovilágban, hiszen néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Rengeteg okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, többek között az airdropban való részvételben , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakban, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottója a Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Solana átvészeli a kripto piaci ingadozásokat, megmarad a potenciálja

A Solana piaci jelenléte vegyes érzelmeket mutat a befektetők körében. Az elmúlt időszakban sokat mozgott felfelé és lefelé az értéke.

Az árfolyam néhány esése ellenére az általános tendencia növekvő érdeklődésre utal, az elmúlt hónapokban egyre többen tették a pénzüket a Solana-ba.

Az a tény, hogy az árfolyama nem esett egy kulcsfontosságú pszichológiai szint alá, arra utal, hogy a támogatók egyelőre maradnak.

A kriptoközösség látja a Solana technológiájának erejét. A sok tranzakció gyors kezelésére való képessége és a fejlesztőkkel szembeni barátságos hozzáállása egyre nagyobb figyelmet kap.

Ez azt is jelentheti, hogy több dapp választja a Solana hálózatát másokkal szemben. Amint több projekt gyökeret ver a platformon, a SOL birtokosai számára az érme egyre értékesebbé válhat, mivel ez a kulcs mindenhez a Solanán.

Az Aptos ára ingadozik a piaci bizonytalanság közepette

Az Aptos token ára az utóbbi időben fel-le mozgott. Látott magasságokat és mélypontokat, kemény pontokkal szembesülve, ahol eshet, és olyanokkal, ahol magasabbra emelkedhet.

Míg egyes rövid távú mérések szerint az Aptos gyengélkedik, a hosszú távú változások nem zárják ki a nagy kilengést felfelé.

Az Aptos egy új blokklánc, amely elvileg gyors, olcsó és könnyen javítható vagy fejleszthető. Ugyanolyan módszerrel állapodik meg, mint más nagy láncok, de olyan emberek készítették, akik egy nagy technológiai vállalat projektjén dolgoztak.

Az Aptos úgy épült, hogy rengeteg tevékenységet tudjon kezelni, és egy újfajta kódot használ a szerződésekhez.

Ez a hír több embert vonzhat az Aptoshoz, de az árát mind felfelé, mind lefelé mozgathatja.

Az Optimism imizmus piaca visszaesőben van, vagy a fellendülésre készül?

A kriptoközösség az Optimism token árfolyamát figyeli, amely némi ingadozást tapasztalt. A szkepticizmus látszik uralkodni a közelmúltbeli csökkenő tendenciákkal.

A piac tétovának tűnik, ami gyakran az óvatos kereskedés előjele. Ugyanakkor a lehetséges visszatérés felvillanásai nyilvánvalóak, ahogy a token igyekszik visszaszerezni az elvesztett területet.

Az Optimism jövője mindkét irányba kilenghet, tekintettel az irányításközpontú megközelítésre és az ökoszisztéma-hozzájárulók számára csábító ösztönzőkre.

A blokkláncon lévő projektek számára történő jelentős tokenelosztás ígérete mutatja a platform elkötelezettségét a növekedés és az innováció mellett.

E stratégiai lépés új építőket és résztvevőket csábíthat, ami valószínűleg a token dinamikusabb szakaszához vezethet.

A NEAR protokoll ígéretes piaci hangulatot mutat

A jelenlegi piaci hangulat a NEAR protokollal szemben meglehetősen pozitív. Ez az optimizmus nyilvánvaló, mivel az árfolyammozgások az elmúlt időszakban jelentős mértékben felfelé irányulóak voltak.

A lelkesedést részben annak lehet tulajdonítani, hogy a NEAR innovatív megközelítést alkalmaz a blokklánc-technológia általános problémáinak megoldására. A sharding alkalmazása például a tranzakciós sebesség és az általános hálózati hatékonyság növelését célozza.

A befektetők a jelek szerint jól reagálnak a NEAR Protocol technikai alapjaira és a fejlesztés mögött álló erős csapatra.

A NEAR a vezető kockázati cégek jelentős finanszírozási támogatásával komoly szereplőként pozícionálja magát a decentralizált alkalmazások területén.

Egyedi megoldásai, mint a Nightshade sharding és a Rainbow Bridge előremutató megközelítést jeleznek, ami tovább növelheti a bizalmat és vonzhatja a figyelmet a versengő kriptopiacon.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A kriptopénzek dinamikus világában öt különleges altcoin, a SOL, az APT, az OP és a NEAR ( kétszer említve, jelezve, hogy erre a kriptopénzre összpontosít) figyelemreméltó trendeket mutatnak.

Noha érdekes kilátásokat mutatnak, rövid távú potenciáljuk elhalványul a BlastUP-hoz képest. A BlastUP kiemelkedik erős koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával.

Ez az érme úgy tűnik, hogy képes lesz megelőzni a többieket, és jelentős hozamokat ígér a befektetők számára, akik ráhangolódnak a 2024-es bikafutás lendületére.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezen mutatók azt sugallják, hogy itt az ideje, hogy vegyünk Bitcoin az áresés közepette

Az alacsony MVRV arány és a magas OI-súlyozott finanszírozási arány kedvező vásárlási lehetőséget mutat a Bitcoin befektetők számára. A Bitfinex kriptotőzsde elemzői szerint több on-chain metrika...

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Bikás mém érmék: Pepe, Raboo és Bonk robbanásszerű emelkedésre készülnek

Vendégbejegyzés Az olyan mém érmék, mint a Pepe, a Raboo és a Bonk nem csak túlélnek, hanem virágoznak is, ami potenciális robbanásszerű emelkedésre utal. Különösen figyelemreméltó a...

Új funkcióval oldaná meg a Solana a hálózati túlterhelést

Az Anza, a Solana mögött álló fejlesztőcsoport a teszthálózaton egy új frissítés, az Agave v1.18.12 bevezetését javasolta. Ez az új verzió egy központi tranzakciós ütemezővel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!