Injective (INJ) technikai elemzés 04.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) árfolyama két egymást követő kitörést regisztrált hosszan tartó konszolidáció után.

Amennyiben a történelem ismétlődik vagy újra rímel, és az INJ bikák megjelennek, az AI-alapú kriptopénz token kitörhet egy új tartományi csúcsra.

Az Injective ára körülbelül 40% -kal csökkent, mióta az AI kriptopénz visszautasította az 53 dollárt.

Az INJ ár azonban továbbra is támogatást élvez a 28,64 és 30,40 dollár közötti, bikává vált keresleti zóna bikás törőnek köszönhetően.

Mivel a Relative Strength Index (RSI) védekezik a további csökkenés ellen, az Injective árfolyam helyreállhat.

A kulcsfontosságú szintek, amelyeket egy felfelé irányú előfeszítésben meg kell verni, a 40 és 45 dolláros szintek voltak.

Ezen szintek feletti erős áttörés esetén az Injective árfolyam visszaszerezheti az 53 dolláros tartományi csúcsot.

Nagyon bikás esetben az INJ árfolyam feloldhatja ezt a blokádot, és az 55 vagy 60 dolláros küszöb körül új helyi csúcsot érhet el. A bikás tézis feltétele, hogy a keresleti zóna támaszként megmaradjon.

Azonban ha az eladók képesek az Injective árát a kínálati zóna középvonala alá húzni a 29,53 dollárnál, az megerősítené a csökkenő tendencia folytatását.

Ezáltal az AI token tovább folytathatná az esést, potenciálisan akár a 25 dolláros küszöbig. A napi időkeretben e bázis alatti gyertyás zárás érvénytelenítené a bikás tézist.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!