2020-ban is új bővítéseket tervez a Ripple

-

Komor a hangulat a Ripple körül. Bár ebben az évben hallhattunk néhány pozitív hírt a kriptopénzzel kapcsolatban, az árfolyamon ez nem segített.
Az igazság az, hogy az XRP árfolyama már hosszú ideje csökkenő tendenciát mutat. Vajon sikerülhet ezt a negatív trendet 2020-ban megfordítani?

Új év – új partnerségek

A blokkláncos fizetésre szakosodott Ripple nemrég 10 milliárd dollárnyi összértéket ért el. Jövő évben a brazil bankokkal kötött további együttműködésekre fognak koncentrálni.
A Ripple jelenleg a bankokkal és szabályozói szervekkel való kapcsolatait építgeti, ezen a területen szeretné hatékonyabbá tenni a pénzügyi eszközök továbbítását.
Erről tájékoztatta a Reuters Barzíliát Luiz Antonio Sacco, a Ripple dél-amerikai részlegének vezérigazgatója.
A vállalat az idei év elején kezdte meg tevékenységét Brazíliában, jelenleg pedig olyan cégekkel vannak partneri kapcsolataik, mint a Santander, a Bradesco, a Rendimento, illetve más bankok az országban.

„A brazil bankszektor szabályozásának fokozatos fejlődésével a pénzügyi tranzakciók – beleértve a nemzetközi utalásokat is – könnyebbé válnak, így az elkövetkező években a lehetőségek jelentősen megnövekednek“ – mondta Sacco.

A brazil, határon átívelő fizetési tranzakciók nagy része jelenleg a SWIFT-protokoll segítségével működik, amely drága, és akár hetekig tarthat a végrehajtása.
Sacco elmondta, hogy a Ripple segítségével végrehatjott utalások akár 10 százaléka lehet annak, mint amit a bankok számítanak fel.

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója elárulta, hogy 2020-ban 30-40 százalékos növekedéseket vár az társaság ügyfélbázsában. A tranzakciók mennyisége szintén 600%-kal gyarapodhat.
A RippleNet fizetési hálózatnak jelenleg több mint 300 felhasználója van. Ezekből több mint 20 használja az On-Demand Liquidityt (ODL), amely szintén XRP-t használ.
Ezek közé tartoznak egyebek mellett olyan pénztovábbítók, mint a MoneyGram, a Viamericas, a FlashFX, vagy az Interbank Peru pénzügyi szolgáltató.
Az ODL jelenleg a mexikói, fülöp-szigeteki és ausztrál piacokat támogatja. A Ripple elárulta, hogy a brazil támogatás már a küszöbön van.
Brazíliával együtt ázsiai, csendes-óceáni, európai, közel-keleti, afrikai, valamint latin-amerikai országok is szóba jöhetnek majd a jövőben.

Olvastad már? Valaki medve piacot emlegetett? Vessünk egy pillantást 3 kulcsindikátorra!

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!