2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

-

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten.

Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős mennyiségű profitkivonási tranzakciójával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bár egyesek ezt medvés jelnek tekinthetik, valójában ez azt jelezheti, hogy az Ethereum a 2000 dolláros szint felé készülődik.

Jellemzően, bármely eszköz tartós emelkedő trendje esetén arra számítunk, hogy a kereskedők jelentős része „hodlingol” vagyis tartja a pozícióit.

Ez a lépés az eszköz további növekedési potenciáljába vetett bizalmát tükrözi. Jelenleg az Ethereumban magas a profitfelvételi tranzakciók aránya, ami általában medvés hangulatra utal.

Ez azonban nem az egyetlen tényező, amelyet figyelembe kell venni az Ethereum jövőbeli árfolyamának előrejelzésekor.

A jelenlegi csökkenő tendenciát kísérő kereskedési volumen csökkenésének is tanúi vagyunk.

Gyakran előfordul, hogy a csökkenő volumen egy csökkenő trend során rövid távon potenciális fordulatot jelezhet.

A kereskedők és a befektetők ezt a mutatót arra használják, hogy megjósolják, mikor kezd csökkenni az eladási nyomás, ami gyakran megelőzheti az árfolyamfordulatot.

Egy másik lényeges szempont, amit figyelembe kell venni, hogy a profitkivonási tranzakciók nagy száma ellenére az Ethereum árfolyamát nem befolyásolta jelentősen.

Bár sok kereskedő realizálja a nyereségét, ez nem eredményezte az Ethereum árfolyamának erőteljes csökkenését.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez a tényállás azt jelentheti, hogy az Ethereum ára meglehetősen stabil, és készen állhat arra, hogy felfelé íveljen, amint a bálnák vagy a nagy kereskedők abbahagyják a profitkivételt.

Ahogy a jövőbe tekintünk, ezek a tényezők hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az Ethereumot a 2000 dolláros árszint felé tolják.

Az Ethereum csökkenő volumene a csökkenő trendben és a rugalmas árfolyam azt jelzi, hogy készen állhat egy jelentős felfelé irányuló mozgásra.


Olvastad már? A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Kiemelt kép: Raisin Raisin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!