2000 dollár értékben vásárol részvényeket a Grayscale Ethereum Alapjába

-

A Messari kriptoelemzési cég cikke szerint a Grayscale Investments Ethereum Befektetési alapja, vagyis ETHE 750%-kal magasabb árfolyamon mozog, mint az ethereum jelenlegi értéke.
A Grayscale befektetési alapjának felára folyamatos növekedést mutat év eleje óta, az ETHE-részvények már februárban is 220%-kal magasabbak voltak, mint a spot piacok.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A befektetési alap anélkül teszi hozzáférhetővé az ethereumot a befektetők számára, hogy maguknak kéne megoldaniuk vagyonuk tárolását.

Egyre nő az ETHE ára

Az ETHE részvényárfolyama 2905 dolláron áll, amely 46%-kal magasabb, az ethereum árfolyamcsúcsánál a spot piacokon.
Az elmúlt hónapok során a felár tovább növekedett, áprilisban már 550%-kal haladta meg az ethereum piaci értékét.
Ez a növekedés azt mutatja, hogy egyre nagyobb az intézményi piacok érdeklődése az ETH 2.0 megjelenése előtt, a Grayscale már 110 dollárnyi ethereumot vásárolt.
Ray Sharif-Askary, a Grayscale befektetői kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta, hogy ügyfeleik 38%-a érdeklődik több mint egy kriptopénz iránt – ez egy éve még csak 9%-on áll.

A Grayscale bitconvásárlása meghaladja a kínálatot

A Grayscale Bitcoin Befektetési alapja jelentősen rákapcsolt a vásárlásra, az első negyedév során az új bitcoinok 33%-át vásárolták fel, a feleződést követően pedig másfélszer gyorsabban vásárolják fel az új bitcoinokat, mint ahogyan azok forgalomba kerülnek.
A feleződés óta 19.000 bitcoint vásárolt a cég, mintegy 178,6 millió dollár értékben az elmúlt öt hét során.

Olvastad már? Zsarolás állhat az 5 millió dolláros Ethereum-tranzakciós díj mögött

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Bitcoin CrypTO
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!