15%-ot is emelkedhet a bitcoin értéke, ha visszaszerzi ezt a szintet

-

A bitcoin jelenleg a senki földjén tartózkodik, így a befektetők azt figyelik, hogy milyen szintet kellene tartania a kriptopénznek, hogy beindítsa a bika piacot.
Egy kereskedő szerint, ha a bitcoin tartani tudja hosszabb távon a 10 000 dolláros értéket, akkor jelentős áremelkedés következhet be.

A bitcoinnak hosszabb távon vissza kell szereznie a 10.000 dolláros szintet

Ha a bitcoin 10 000 dollár felett zárna a napi/heti gyertyákon, akkor egy elemző szerint 11.500 dollárig emelkedhet az értéke.
Megosztotta az alábbi grafikont, amelyen jól látszik, hogy ez a szint az elmúlt hetek során kritikusnak bizonyult a kriptopénz számára. Ha a bitcoin átlépi és tartja ezt a szintet, akkor érvénytelenné válna, hogy 10.000 dolláron volt a csúcs.

A 10.000 dollár visszaszerzése nagyot dobna a bitcoin alapjain
Philip Swift elemző elmondta, hogy a bitcoin hosszú távon felfelé ível a hatalmas pénznyomtatás és a makrogazdasági bizonytalanságok gyarapodása miatt:

 „A hihetetlen mértékű pénznyomtatásokkal és a gazdasági szabadság körüli aggodalmak miatt egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy beesnénk a 2 éves mozgóátlag (a zöld vonal) alá.” – az elemző ezzel arra utalt, hogy egy „unalmas” időszak pont úgy néz ki, mint a korábbi bika piacok előtti időszakok.

A befektetők is erre fogadnak Alistair Milne, az Atlanta Digitális Valuta Alap hírigazgatója nemrég elmondta, hogy a Bitfinexen több a vásárlási ügylet, mint az eladási.

Vásárolj be hosszú távra

A befektetők gyakorta foglalkoznak a bitcoin értékének rövid távú mozgásaival, azonban egy vezető vagyonkezelő szerint a hosszú távú befektetőknek nem kell foglalkozniuk ezzel, csak tárazzanak be minél több bitcoint.
Matt D’Souza, egy bitcoinbányász startup vezérigazgatója azt mondta, hogy a befektetőknek folyamatos vásárlásokba kell bocsátkozniuk a rövid távú vásárlások és mozgások figyelése helyett.
A Dollar-cost averaging egy olyan befektetési stratégia, amely úgy minimalizálja a kockázatokat, hogy hosszú időn keresztül vásárlunk be egy bizonyos pénzügyi eszközből.
D’Souza szerint, ha valaki úgy hiszi, hogy a bitcoin értéke akár 50 000 dollár is lehet a közeljövőben, akkor egy extra 5-10% után számolgatni felelőtlenség lenne.

 „Az, hogy 8500 vagy 9300 dolláron vásárlunk be nem számít, ha a célunk az, hogy az elkövetkezendő 18-36 hónap során elkapjunk egy piaci ciklust, amely során 20.000, 50.000 vagy akár 100.000 dollár fölé emelkedik az árfolyam. A rövid távú számolgatás csak eltereli a figyelmünket és lemaradhatunk a lényegről. Az igazi pénz a türelemben rejlik.”

A befektetők figyelnek a hasonló figyelmeztetésekre.

A Glassnode blokkláncelemző cég megírta, hogy elmúlt hat hónap során átlagosan csak növelték pozíciójukat a hosszú távú bitcoinbefektetők.


A „HODLerek”, ahogy a cég mondja, több mint 230.000 koint vásároltak az elmúlt napok során.

Olvastad már? Szakértők szerint a Bitcoin nehézségei miatt a bányászok újból leállhatnak

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!