1,3 milliárd dollárnyi bitcoin mozdult meg, vajon miért?

-

Egy ismeretlen Bitcoin-bálna három tranzakcióban összesen 1,3 milliárd dollár értékű bitcoint mozgatott meg a hálózaton.
Az egyelőre ismeretlen bálna úgy döntött, hogy a mostani időpont, mikor ismét sikerült 9800 dollár fölött maradni, tökéletes lesz egy ekkora tranzakcióhoz.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A blokklánc adatai alapján június 11-én, mindössze egy percen belül három különböző tranzakcióval küldött el összesen 132.255 bitcoint. Az átutalásokat a 643.133. blokk tartalmazza.
Ebben az időpontban a BTC még mindig a kulcsellenállásnak számító 10.000 dolláros szint alatt tartózkodik.
Ekkora mennyiség természetesen magával hozza a szóbeszédet is. Sokak szerint egy tőzsde, vagy egy tárolási szolgáltatás coinjairól van szó.
A Redditen az is felmerült, legalábbis spekulációként, hogy a Coinbase tárcái lehetnek a felelősek mindezért.

Nem ez a legnagyobb átutalás

Még idén áprilisban a Bitfinex mozgatott meg 161.500 bitcoint, ezzel egyelőre ők tartják a legnagyobb tranzakció rekordját a BTC történelmében, legalábbis dollárban számolva, mai árfolyamon.
Bitcoinban számolva a rekord 2011. november 16-án született meg, ekkor félmillió, azaz 500.000 bitcoint küldtek el egyetlen tranzakcióval.
Akkoriban ez 1,32 millió dollárt jelentett, mai árfolyamon viszont nagyjából 4,9 milliárd lenne.

Olvastad már? A bitcoin fundamentális növekedéseket tudhat maga mögött

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!