100 millió dollárra perli a BitGo a Galaxy Digitalt

-

„Vagy a Galaxy tartozik a BitGo-nak 100 millió dolláros felmondási díjjal, ahogyan azt megígérte, vagy rosszhiszeműen járt el, és legalább ekkora összegű kártérítéssel kell szembenéznie” – mondta R. Brian Timmons.

A digitális eszközök letétkezelője, a BitGo közölte, hogy több mint 100 millió dolláros kártérítést követel a Galaxy Digitaltól, azt állítva, hogy a befektetési cég egy felvásárlási megállapodás felbontásáról szóló döntés miatt tartozik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy hétfői blogbejegyzésben a BitGo „helytelennek” nevezte a Galaxy eljárását, amikor szerződésszegésre hivatkozva ejtette a digitális eszközök letétkezelőjének felvásárlásáról szóló megállapodást.
A BitGo a Quinn Emanuel ügyvédi iroda segítségét vette igénybe, hogy jogi lépéseket tegyen a Galaxy ellen, amiért nem fizette ki a „100 millió dolláros fordított törlési díjat, amelyet még 2022 márciusában ígért”.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A Galaxy szerint a BitGo a felvásárlási megállapodás részeként 2022. július 31-ig nem nyújtott be 2021-re vonatkozó auditált pénzügyi kimutatásokat, amit a Quinn Emanuel partnere, R. Brian Timmons tagadott:

„Mike Novogratz és a Galaxy Digital azon kísérlete, hogy a BitGo-t okolja a felmondásért, abszurd […] Vagy a Galaxy tartozik a BitGo-nak 100 millió dollár felmondási díjjal, ahogyan azt megígérte, vagy rosszhiszeműen járt el, és legalább ekkora összegű kártérítéssel kell szembenéznie”.

A Galaxy 2021 májusában jelentette be szándékát a BitGo felvásárlására az Egyesült Államokban történő tőzsdei bevezetés terveinek részeként.
A 2022 első negyedévének végén bekövetkezett késedelem után, amely során a Galaxy vezérigazgatója, Mike Novogratz elmondta, hogy a cég „némileg kiigazította az üzletet”, a felvásárlás várhatóan 2022 második és negyedik negyedéve között valósul meg.
„Úgy gondoljuk, hogy a BitGo állításai alaptalanok, és erőteljesen meg fogjuk védeni magunkat” – mondta a Galaxy szóvivője a Cointelegraphnak.
„A BitGo nem nyújtott be bizonyos BitGo pénzügyi kimutatásokat, amelyekre a Galaxy-nak szüksége volt a SEC-bejelentéshez. A Galaxy igazgatótanácsa ezután döntött úgy, hogy él a szerződéses felmondási jogával”.
Nem világos, hogy a közelmúltbeli piaci visszaesés szerepet játszott-e az üzlet esetleges meghiúsulásában.
A Galaxy eredetileg azt mondta, hogy 2021-ben nagyjából 1,2 milliárd dollárt akart fizetni részvényekben és készpénzben.
A BitGo hétfőn közölte, hogy 2021 végén több mint 64 milliárd dollárnyi vagyont kezeltek, és „az ügyfélnövekedés 2022-ben is folytatódik”.

Olvastad már? Létrehoztak egy Ethereum forkot, de nem túl népszerű

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!