100 millió dollárnyi bitcoint vett egy 169 éves biztosítótársaság

-

Az intézményi befektetők megpróbálják kihasználni a talán utolsó lehetőségeket arra, hogy 20.000 dollár alatt vehessenek bitcoint.
Az OTC-váltókra nehezedő vásárlói nyomás egyre erősödik, így már csak idő kérdése, hogy mindez mikor nyilvánul meg a piaci ár alakulásában is.

Újonnan egy 169 éves biztosítócég döntött úgy, hogy bitcoinvásárlásba fog. Mindez bizonyítja, hogy még a 19. században alapított intézmények is képesek az innovációkra.
A MassMutual így a legutóbbi ismert intézményi vásárló. Ezenfelül intéztek még egy laza 5 milliós befektetést az NYDIG eszközkezelőbe, amely segített nekik a kriptopénzek megvásárlásában.

Nem tudják hová tenni a pénzüket – a bitcoin jó alternatívának tűnik

A MassMutual azonban egyáltalán nem számít fekete báránynak a piacon. Több cég is úgy döntött a közelmúltban, hogy alternatív befektetési lehetőségek után néznek.
Olyan időket élünk, amikor az amerikai és európai jegybankok egyetlen év alatt billió dollárokat fecskendeztek a gazdaságba.

Ezek a pénzek a piacokat elárasztva inflációt okoztak. Az intézményeknek tehát nincs szükségük dollárra, valahová be kell fektetniük azokat.
A bitcoin jó lehetőségnek tűnik, tekintettel a benne rejlő magas növekedési potenciálra.
Egyértelműen erre utal a MicroStrategy tevékenysége is, amely az utóbbi napokban bitcoinvásárlásra vett fel 650 millió dollárnyi kölcsönt.
Az eredeti céljuk mindössze 400 millió volt, a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírjaik iránt azonban elképesztő kereslet mutatkozott.

Olvastad már? A Goldman Sachs korábbi igazgatója szerint az Ethereum 10 éven belül lenyomhatja a bitcoint

Forrás: kryptomagazin.sk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!