100.000 dolláros bitcoint vizionál 2022-re a Binance US vezérigazgatója

-

Catherine Coley szerint a bitcointulajdonosok egy „felgyorsult” változatát látják majd a 2016-os ralinak, amely végül 100.000 dollár közelébe repíti az árfolyamot.

Coley, a Binance US vezérigazgatója úgy látja, hogy a bitcoin mostani bikafutama arra utal, hogy a kriptoeszköz árfolyama akár a 100.000 dollárt is elérheti.

A KLTA hírportálnak tegnap elmondta, miszerint a mostani rali – amely 19.000 dollárról 34.000 dollárra röpítette az árfolyamot kevesebb mint 1 hónap alatt – az intézményi befektetők számának megnövekedése miatt történhetett.
Hozzátette, hogy a kriptoágazat most egy „felgyorsított” ralival találhatja majd magát szemben, amely hasonló lesz a 2017-es bikafutamot megelőző 2016 júliusában zajlott növekedésnek, és amely szintén egy évvel a feleződés után következett be.

„Ahol azt hittük, hogy az 50.000 dollár értelmesnek tűnik, ott ez a szám végül kissé nagyobb is lesz véleményem szerint” – mondta Coley. „Úgy vélem, hogy 75.000 és 100.000 dollár közötti árfolyamon lesz majd a bitcoin 2021 végére.”

A Binance.US vezérigazgatója nincs egyedül, már ami az idei évre szóló bullish predikciókat illeti. Dan Held, a Kraken kriptotőzsde növekedési vezetője már múlt év óta emlegeti, hogy a bitcoin egy „szuperciklusba” léphet 2021-ben, végül pedig az 1.000.000 dollárt is megütheti.
Egy, a YouTube-csatornáján múlt héten közzétett videóban Held azt jósolta, hogy a bitcoin árfolyama több mint „100x növekedést” is produkálhat, ezt pedig a kriptoeszköz elfogadottságára alapozza.
A jelenlegi bikafutam a nagy médiaportálok figyelmét is felkeltette. A bitcoinnal még a brit Financial Times nemzetközi üzleti napilap is címlapon foglalkozott január 4-én.


A cikk írásakor a bitcoin árfolyama egy esti korrekción van túl. A kriptopénz 30.215 dollárt ér, amely 10,9%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában a Coingecko független kritpo-adataggregátor adatai szerint.

Olvastad már? Soha nem volt még ilyen magas a bitcoinalapú nyitott határidős szerződések összértéke

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!