ūüöÄ Top 5 altcoin milliomos potenci√°llal: A szak√©rtŇĎk v√°laszt√°sa a mai piacra

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafut√°s √ļj izgalmakat lobbantott fel a kriptop√©nzek vil√°g√°ban. A szak√©rtŇĎk √∂t olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenci√°ljukkal, hogy a szer√©ny befektet√©seket jelentŇĎs nyeres√©gg√© v√°ltoztass√°k.

Ezeket a tokeneket egyedi tulajdons√°gaik √©s erŇĎs n√∂veked√©si kil√°t√°saik miatt nagy figyelem √∂vezi.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Fedezd fel, mely altcoinok nyernek egyre nagyobb teret, és miért lehetnek a jelenlegi piaci hullámvölgyben játékmegváltók.

A BlastUP token k√©szlet elfogy, az elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s egy h√©t m√ļlva v√©get √©r

A BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©se viharszerŇĪen megh√≥d√≠tja a piacot, gyorsan t√∂bb mint 7 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjt√∂tt √©s t√∂bb mint 17.000 befektetŇĎt ragadott mag√°val n√©h√°ny h√≥nap alatt.

altcoin

Az elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©sre kiosztott $BLP tokenek k√∂zel 70%-a m√°r elkelt, √≠gy a befektetŇĎk versenyt futnak, hogy kivegy√©k a r√©sz√ľket ebbŇĎl a dinamikus launchpad platformb√≥l.

A BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s a v√©g√©hez k√∂zeledik, √©s m√°jus 31-ig 35%-os kedvezm√©nnyel k√≠n√°lja a $BLP tokeneket, mielŇĎtt azok 0,1 doll√°ros √°ron bevezet√©sre ker√ľlnek a DEX-en.

A kripto-szak√©rtŇĎk √°ltal rejtett gy√∂ngyszemk√©nt elismert BlastUP token az elŇĎrejelz√©sek szerint az √©v v√©g√©re potenci√°lisan 1000%-kal fog az egekbe sz√∂kni.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP seg√≠t a kripto startupoknak gyorsabban n√∂vekedni √©s t√∂bbet keresni. A BlastUP az elŇĎrehalad√°ssal p√°rhuzamosan tov√°bbra is elk√∂telezett a Blast k√∂z√∂ss√©g glob√°lis k√∂zpontj√°nak l√©trehoz√°sa mellett.

A BlastUP gyorsan teret nyer az √∂kosziszt√©ma minden r√©sztvevŇĎj√©nek jav√°ra.

A BlastUP √ľtemterve 2026-ig terjed, √©s az AI-vez√©relt eszk√∂z√∂k √©s a k√∂z√∂ss√©gi piact√©r bevezet√©s√©t √≠g√©ri, tov√°bb gazdag√≠tva az √∂kosziszt√©ma k√©pess√©geit.

A BlastUP token, a platform sarokk√∂ve, hozz√°f√©r√©st biztos√≠t a t√∂bbszintŇĪ IDO ind√≠t√°sokhoz, a staking jutalmakhoz √©s az exkluz√≠v hŇĪs√©gelŇĎny√∂kh√∂z.

>> Regisztr√°lj a BlastUP-hoz most, vagy ez a rak√©ta n√©lk√ľled fog felsz√°llni! <<

A Render (RNDR) √°rfolyam√°nak √°ttekint√©se √©s elŇĎrejelz√©se

A Render (RNDR) keresked√©se 9,21 √©s 11,32 doll√°r k√∂z√∂tt mozog. Egy h√©ten 0,79%-os, egy h√≥napon bel√ľl pedig 24,44%-os √°remelked√©st mutat.

Az elm√ļlt hat h√≥nap sor√°n 205,91%-kal emelkedett. Az √©rme jelenleg korrekci√≥s mozg√°sban van, a legk√∂zelebbi t√°masz 8,43 doll√°rn√°l, az ellen√°ll√°s pedig 12,66 doll√°rn√°l tal√°lhat√≥.

A 10 √©s 100 napos mozg√≥√°tlagok k√∂zel vannak, ami 10 doll√°r k√∂r√ľli stabilit√°st sugall. Az RSI 48,79, ami semleges poz√≠ci√≥t jelez.

Sei (SEI) √°rfolyam √°ttekint√©s √©s elŇĎrejelz√©s

A Sei (SEI) a 0,49 doll√°r √©s 0,59 doll√°r k√∂z√∂tti tartom√°nyban kereskedik. Pozit√≠v momentumot mutat, mivel az √°rfolyam 8,42%-kal emelkedett az elm√ļlt h√©ten.

Jelenleg a SEI a 10 napos √©s a 100 napos egyszerŇĪ mozg√≥√°tlag felett mozog, ami tart√≥s √©rdeklŇĎd√©sre utal.

Az RSI √©s a Stochastic szintek potenci√°lis t√ļlvett √°llapotot jeleznek, m√≠g a MACD enyh√©n pozit√≠v, ami folyamatos felfel√© ir√°nyul√≥ mozg√°sra utal.

A hat hónap alatt elért 101,09%-os emelkedéssel a SEI hamarosan tesztelheti a legközelebbi ellenállást 0,65 dollárnál.

NEAR Protocol (NEAR) √°rfolyam √°ttekint√©s √©s r√∂vid t√°v√ļ elŇĎrejelz√©s

A NEAR Protocol (NEAR) jelenleg a 7,31 dollár és 8,35 dollár közötti tartományban kereskedik. A legközelebbi ellenállási szint 8,88 dollár, a legközelebbi támaszszint pedig 6,80 dollár.

Az érme enyhe impulzív mozgást mutat, egyhetes árfolyam-emelkedése 0,50%, egyhavi árfolyam-emelkedése pedig 12,88%.

Hat h√≥nap alatt a NEAR 329,27%-ot emelkedett. Az RSI 45,17-en √°ll, ami azt jelzi, hogy a semleges ter√ľlet k√∂zel√©ben van.

A MACD enyh√©n negat√≠v, -0,02, m√≠g a Stochastic 64,91-en √°ll, ami m√©rs√©kelt lend√ľletet mutat.

Sui árfolyam áttekintése: Az altcoin ellenállóképességet és növekedést mutat

A Sui (SUI) √°rfolyama jelenleg 0,97 √©s 1,14 doll√°r k√∂z√∂tt mozog. Az elm√ļlt h√©ten a SUI 4,09%-kal emelkedett, de az elm√ļlt h√≥napban 9,04%-kal esett.

Az √©rme hat h√≥nap alatt jelentŇĎs n√∂veked√©st mutatott, 72,84%-kal emelkedett. Az RSI meglehetŇĎsen magas, 60,23-as √©rt√©ken √°ll, ami erŇĎs keresletre utal, m√≠g a 79,10-es stochastic √©rt√©k lehets√©ges v√©teli nyom√°sra utal.

A SUI impulz√≠v mozg√°snak tŇĪnik, a k√∂vetkezŇĎ ellen√°ll√°s 1,24 doll√°rn√°l, a t√°masz pedig 0,90 doll√°rn√°l tal√°lhat√≥.

Következtetés

Az RNDR, SEI, NEAR és SUI potenciállal rendelkezik, de rövid távon lassabb emelkedést mutathat.

A BlastUP azonban kiemelkedik a nagyobb n√∂veked√©si potenci√°llal. Ennek az √≠g√©retes projektnek elŇĎnye az innovat√≠v koncepci√≥ √©s a Blast √∂kosziszt√©m√°ba val√≥ integr√°ci√≥.

A BlastUP-ba t√∂rt√©nŇĎ befektet√©sek jelentŇĎs hozamot hozhatnak, √≠gy a piaci rally idej√©n a legjobb v√°laszt√°s lehet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghat√°roz√≥bbak az int√©zm√©nyi befektetŇĎk a bitcoin piac√°n

Az int√©zm√©nyi befektetŇĎk kulcsfontoss√°g√ļ szerepet j√°tszanak a bitcoin piac√°n. A Glassnode leg√ļjabb elemz√©se szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, b√°ny√°szok, korm√°nyok √©s tŇĎzsd√©k, √∂sszesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 √©ve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma m√°r ink√°bb ‚Äědigit√°lis aranynak‚ÄĚ tekintik, mint elektronikus k√©szp√©nznek. Az aktu√°lis on-chain adatok...

A kriptokereskedŇĎ, aki 2000 doll√°rb√≥l 20 milli√≥ doll√°rt csin√°lt, megj√≥solja a k√∂vetkezŇĎ 1000-szeres befut√≥t

Vend√©gbejegyz√©s Egy ismert kriptokereskedŇĎ, aki 2000 doll√°rb√≥l 20 milli√≥ doll√°rt csin√°lt a 2021-es bikapiacokon t√∂rt√©nŇĎ elŇĎ√©rt√©kes√≠tŇĎ befektet√©seibŇĎl, hatalmas FOMO-t √©s aranyl√°zra k√©szteti a b√°ln√°k √©s az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Pr√©mium Dogecoin (DOGE) A bik√°k √©s a medv√©k gyakori idŇĎk√∂z√∂nk√©nt megmutatj√°k dominanci√°jukat, √©s ennek eredm√©nyek√©nt a legt√∂bb token √©rt√©ke egy elŇĎre meghat√°rozott tartom√°nyon bel√ľl mozog. Mindek√∂zben n√©mi pozit√≠v...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!