ūüöÄ A k√∂vetkezŇĎ altcoin csillagok: A befektet√©si dicsŇĎs√©g 100-szoros√°nak el√©r√©s√©hez sz√ľks√©ges strat√©gi√°k

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin k√∂vetkezŇĎ felezŇĎd√©se az egekbe rep√≠theti az √°rfolyam√°t, egyes elŇĎrejelz√©sek szerint ak√°r a 200.000 doll√°rt is el√©rheti.

A vezetŇĎ kriptop√©nz ilyen robban√°sszerŇĪ potenci√°lja nyom√°n a befektetŇĎk az altcoin ter√ľlet k√∂vetkezŇĎ nagy siker√©t is keresik.

A dinamikus piacon aranyat √©rŇĎ strat√©gi√°k felfedez√©se a korai Bitcoin-diadalok t√ľkr√©ben a kis befektet√©seket jelentŇĎs vagyonokk√° v√°ltoztathatja.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Fedezz√ľk fel, hogyan lehet kisz√ļrni az altcoin-univerzum j√∂vŇĎbeli csillagait.

A BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©se el√©rte a 3 milli√≥ doll√°rt: A kripto k√∂vetkezŇĎ nagy dob√°sa v√°rhat√≥

A BlastUP, a Blast kiemelt launchpadja nemr√©g nagy port kavart a kriptovil√°gban a feje tetej√©re √°llt deb√ľt√°l√°s√°val, √©s n√©h√°ny h√©t alatt 3 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjt√∂tt √∂ssze.

altcoin

A korai beruházók száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP k√©szen √°ll arra, hogy d√ľb√∂rgŇĎ sikereket √©rjen el, √©s tervei szerint a Web3 eszk√∂zeit AI innov√°ci√≥val fogja felruh√°zni a gyors √©s minŇĎs√©gi startupok ind√≠t√°sa √©rdek√©ben.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

Jelenleg a BlastUP √∂t√∂dik elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©si szakasza zajlik, amely a BlastUP tokeneket k√≠n√°lja a legalacsonyabb √°ron.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45%-os, tetemes kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> L√©gy az ELSŇźK k√∂z√∂tt! Szerezd meg az exkluz√≠v elŇĎny√∂ket a BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©sbŇĎl <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai sz√°mos kiv√°lts√°gban r√©szes√ľlhetnek, bele√©rtve a tokenelad√°sokhoz val√≥ allok√°ci√≥kat, az IDO-kban val√≥ r√©szv√©tel√©rt j√°r√≥ exkluz√≠v hŇĪs√©gjutalmakat, valamint a stakingen kereszt√ľl kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerŇĪ k√ľldet√©st k√∂vetve, hogy seg√≠tsen a blokkl√°nc startupoknak gyorsabban n√∂vekedni √©s t√∂bbet keresni, √ļton van afel√©, hogy meghat√°roz√≥ erŇĎv√© v√°ljon.

A projekt m√∂g√∂tt √°ll√≥, elk√∂telezett kripto-rajong√≥kb√≥l √°ll√≥ csapat m√©lyen elk√∂telezett a v√≠zi√≥juk mellett, √©s ambici√≥zus tervei vannak, hogy a kriptot√©rben a k√∂nnyŇĪ √©s hat√©kony robban√°s egyszerŇĪ √©s hat√©kony launchpad platformj√°v√° v√°ljon.

A BlastUP √°tfog√≥ √ľtemterve 2026-ig terjed, felv√°zolva a terveket egy AI IDO szŇĪrŇĎ elind√≠t√°s√°ra, a startup csapatokra szabott AI eszk√∂z√∂k fejleszt√©s√©re √©s a k√∂z√∂ss√©gi piact√©r l√©trehoz√°s√°ra.

>> Csatlakozz a BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©shez MOST a korai elŇĎny√∂k felszabad√≠t√°s√°hoz <<

LenyŇĪg√∂zŇĎ hathavi √°rfolyam-emelked√©s a Render-ben

A Render (RNDR) jelentŇĎs, 49,50%-os egyhavi emelked√©se √©s a lenyŇĪg√∂zŇĎ, 640,38%-os hathavi emelked√©s erŇĎteljes lend√ľletet mutat, ami tov√°bb nyomhatja az √°rfolyamot a 13,75 doll√°ros t√∂rt√©nelmi cs√ļcs fel√©.

A jelenlegi emelked√©s a 9,12 doll√°ros legk√∂zelebbi ellen√°ll√°s fel√© folytat√≥dhat, de a 10,72 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°s el√©r√©se elegendŇĎ v√°s√°rl√≥erŇĎ n√©lk√ľl akad√°lyokba √ľtk√∂zhet.

A befektetŇĎknek √©rdemes figyelni√ľk a lassul√°s minden jel√©re, ami miatt az √°rfolyam az 5,09 doll√°ros vagy ak√°r a 2,66 doll√°ros t√°maszszintek fel√© h√ļz√≥dhat vissza.

A jelenlegi növekedés fenntartása fokozatos emelkedést eredményezhet, azonban a gyors kiugrások gyakran éles korrekciókhoz vezetnek.

M√°sr√©szrŇĎl, az erŇĎs t√∂rt√©nelmi teljes√≠tm√©ny ellen√©re a Render ilyen m√©rt√©kŇĪ n√∂veked√©s√©nek fenntarthat√≥s√°ga bizonytalan.

A jelentŇĎs hathavi nyeres√©g felveti a k√©rd√©st, hogy az √°rfolyam k√©pes-e konszolid√°lni ezeket a szinteket, vagy esed√©kes a korrekci√≥.

Ha a jelenlegi √°rfolyam nehezen tartja mag√°t, akkor a legk√∂zelebbi 5,09 doll√°ros t√°masz 5,09 doll√°rn√°l ny√ļjthat n√©mi t√°maszt; azonban az ez al√° t√∂rt√©nŇĎ es√©s meredekebb cs√∂kken√©st hozhat a 2,66 doll√°ros szintig.

Az Ondo felemelked√©se: Tov√°bbi nyeres√©g vagy visszah√ļz√≥d√°s lehetŇĎs√©ge?

Tekintettel az Ondo egyhavi 128,51%-os √©s hathavi 3035,53%-os elk√©pesztŇĎ emelked√©s√©re, a lend√ľlet erŇĎs.

Az emelked√©s n√∂vekvŇĎ √©rdeklŇĎd√©sre utal, ami az √°rakat magasabbra lend√≠theti, k√ľl√∂n√∂sen, ha a tendencia folytat√≥dik.

A jelenlegi 0,94 doll√°ros √°rfolyam mellett az 1,55 doll√°ros √°rfolyam √°tl√©p√©se √©s az 1,66 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°s megk√∂zel√≠t√©se megval√≥s√≠that√≥nak tŇĪnik, ha a kereslet tov√°bbra is fennmarad. A befektetŇĎk ezeket a szinteket c√©lozhatj√°k meg k√∂zvetlen c√©lpontk√©nt.

Ugyanakkor az ilyen gyors √©rt√©kn√∂veked√©s miatt elengedhetetlen, hogy figyelembe vegy√ľk a lehets√©ges visszah√ļz√≥d√°sokat.

Az Ondo 0,94 dolláron közelebb van az ellenállási, mint a támogatási szintekhez, ami egy lehetséges visszalépésre utal.

A legk√∂zelebbi t√°masz 0,26 doll√°rn√°l √©s a m√°sodik t√°masz messze alatta 0,081 doll√°rn√°l tesztelhetŇĎ, ha az √°rfolyam korrig√°l.

Ez r√°vil√°g√≠t az √≥vatoss√°g fontoss√°g√°ra r√∂vid t√°von, m√≠g a hossz√ļ t√°v√ļ kil√°t√°sok robusztusak maradhatnak, ha az Ondo ir√°nti alapvetŇĎ √©rdeklŇĎd√©s erŇĎs marad.

A NEAR protokoll felfel√© √≠velŇĎ trendje √©s potenci√°lis visszah√ļz√≥d√°sok

A 121,15%-os jelentŇĎs egyhavi √°rfolyam-emelked√©s √©s az 589,05%-os hathavi rak√©ta kiemeli a NEAR Protocol nagyon erŇĎs k√∂zelm√ļltbeli emelkedŇĎ trendj√©t.

Figyelembe v√©ve a jelenlegi 7,44 doll√°ros √°rat, amely j√≥val a 6,93 doll√°ros 10 napos √©s 4,06 doll√°ros 100 napos egyszerŇĪ mozg√≥√°tlagok felett van, a k√∂zelj√∂vŇĎbeli emelked√©sek a 8,49 √©s 9,11 doll√°ros ellen√°ll√°si szinteket c√©lozhatj√°k meg.

A lend√ľlet tov√°bbi vevŇĎket cs√°b√≠that, ami az √°rat a 20,70 doll√°ros t√∂rt√©nelmi cs√ļcs√°nak √ļjratesztel√©se fel√© tolhatja.

Az ilyen m√©rt√©kŇĪ n√∂veked√©s azonban profitkiv√©telre √∂szt√∂n√∂zhet, ami esetlegesen visszal√©p√©sekhez vezethet.

Hossz√ļ t√°von a NEAR lenyŇĪg√∂zŇĎ rallyja kih√≠v√°sokkal n√©zhet szembe, mivel a piacok gyakran korrig√°lnak az ilyen meredek emelked√©sek ut√°n.

Az √°rfolyam stabiliz√°l√≥dhat vagy visszah√ļz√≥dhat a 2,97 vagy ak√°r a 2,07 doll√°ros t√°maszszintekre, ha egy konszolid√°ci√≥s szakasz kezdŇĎdik.

A lehets√©ges visszaes√©s ellen√©re az erŇĎs t√∂rt√©nelmi teljes√≠tm√©ny √©s a hossz√ļ t√°v√ļ √°tlag feletti t√°vols√°g bullish hangulatot jelez.

A befektetŇĎk a m√ļltbeli n√∂veked√©st √©s a projekt technol√≥giai fejlŇĎd√©s√©t figyelembe v√©ve minden es√©st v√©teli lehetŇĎs√©gnek tekinthetnek, ami szil√°rd alapot biztos√≠t a j√∂vŇĎbeli fel√©rt√©kelŇĎd√©shez.

Jupiter az egekbe szökik: A támogatás és a kockázatok elemzése

A Jupiter az elm√ļlt h√≥napban jelentŇĎs emelked√©sen ment kereszt√ľl, 178,69%-os √°rfolyam-emelked√©ssel, hat h√≥nap alatt pedig elk√©pesztŇĎ, 4368,33%-os emelked√©ssel.

A jelenlegi 1,34 doll√°ros √°rfolyamn√°l fontos megfigyelni a 0,42 √©s 0,30 doll√°ros t√°maszszinteket, amelyek tomp√≠thatj√°k az esetleges visszah√ļz√≥d√°sokat.

A momentumindik√°torok, mint p√©ld√°ul a MACD, „V√°s√°rl√°sra” utalnak, a 10 napos mozg√≥√°tlag pedig a jelenlegi bik√°s trendhez igazodik, ami tov√°bbi potenci√°lis emelked√©sre utal.

E pozit√≠v kil√°t√°sok mellett is fontos, hogy a befektetŇĎk figyelm√©t felh√≠vjuk az 1,68 doll√°rn√°l l√©vŇĎ legk√∂zelebbi ellen√°ll√°sra √©s az 1,81 doll√°rn√°l l√©vŇĎ m√°sodik ellen√°ll√°sra, amelyek r√∂vid t√°v√ļ elad√°si nyom√°st jelenthetnek.

B√°r a r√∂vid t√°v√ļ k√©p vonz√≥nak tŇĪnhet a k√∂zelm√ļltbeli nyeres√©gek miatt, fontos, hogy kiegyens√ļlyozott szeml√©letet tartsunk fenn.

Hossz√ļ t√°von a gyors emelked√©sek gyakran √©les korrekci√≥khoz vezethetnek, ha a piaci hangulat megv√°ltozik.

Az RSI semleges √©rt√©ket jelez, ami azt sugallja, hogy a piac nem t√ļlv√°s√°rolt vagy t√ļladott, ami kev√©sb√© hat√°rozott hossz√ļ t√°v√ļ ir√°nyt k√≠n√°l.

A 100 napos mozg√≥√°tlag adatainak hi√°nya n√©mi bizonytalans√°got hagy a hosszabb t√°v√ļ trenddel kapcsolatban, hangs√ļlyozva annak sz√ľks√©gess√©g√©t, hogy a befektetŇĎk √©berek maradjanak √©s reag√°ljanak mind a k√∂zvetlen lehetŇĎs√©gekre, mind a kock√°zatokra.

Következtetés

Mik√∂zben az altcoin kozmoszban vitorl√°zunk, a BlastUP vez√©rcsillagk√©nt ragyog a robusztus koncepci√≥j√°val √©s a dinamikus Blast √∂kosziszt√©m√°n bel√ľli strat√©giai poz√≠cion√°l√°s√°val.

Mik√∂zben m√°s projektek, mint az Ondo, a NEAR Protocol √©s a Jupiter Coin figyelemre m√©lt√≥ n√∂veked√©st √©s potenci√°lt mutatnak, a BlastUP innovat√≠v megk√∂zel√≠t√©se √©s √°tfog√≥ √ľtemterve precedenst teremt a szektorban bet√∂lt√∂tt vezetŇĎ szerep√©re.

A startupok t√°mogat√°s√°nak hangs√ļlyoz√°sa a token tulajdonosok sz√°m√°ra ny√ļjtott k√©zzelfoghat√≥ elŇĎny√∂kkel p√°rosulva a BlastUP-ot a legnagyobb potenci√°llal rendelkezŇĎ befektet√©sk√©nt poz√≠cion√°lhatja, amely √°talak√≠t√≥ hozamot √≠g√©r azoknak, akik kor√°n csatlakoznak az √ļtj√°hoz.

Biztos√≠tsd a BlastUP-ban val√≥ r√©szesed√©st m√©g ma, hogy kihaszn√°lhasd az √°ltala k√≠n√°lt vir√°gz√≥ n√∂veked√©si √©s j√∂vedelemszerz√©si lehetŇĎs√©geket.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomoss√° v√°lhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek j√≥v√°hagy√°s√°val kapcsolatos k√∂zelm√ļltbeli bejelent√©s miatt. A kriptoelemzŇĎk arra sz√°m√≠tanak, hogy az Ethereum h√°l√≥zat √©s az √∂sszes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektet√©sbŇĎl vagyont termelj√ľnk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. El√©rkezett lehet a pillanat, hogy felfedezz√ľk az altcoinokat, amelyek hatalmas potenci√°lis nyeres√©get k√≠n√°lhatnak. Ez az √ļtmutat√≥ √∂t olyan √≠g√©retes lehetŇĎs√©gbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

T√∂r√∂korsz√°g √ļj ad√≥k bevezet√©s√©re k√©sz√ľl, bele√©rtve a kriptop√©nz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakci√≥s ad√≥t, egy jelentŇĎs ad√≥√ľgyi reform r√©szek√©nt. A l√©p√©s c√©lja az orsz√°g 2023-as f√∂ldreng√©sek okozta...

Mark Cuban szerint a ‚ÄěGensler” miatt Biden elvesz√≠theti az eln√∂ks√©get, a DTX Exchange t√ļlsz√°rnyalhatja az olyan DeFi tit√°nokat, mint a Chainlink √©s az Avalanche

Vend√©gbejegyz√©s Mark Cuban szerint a SEC eln√∂ke, Gary Gensler nagyban befoly√°solhatja a k√∂vetkezŇĎ eln√∂kv√°laszt√°st. Cuban √ļgy v√©li, hogy szigor√ļ politik√°ja Joe Biden eln√∂ki sz√©k√©be ker√ľlhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!